x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Fara Malda si Badoi

Rapid - Fara Malda si Badoi

de Dragos Stoica    |    21 Ian 2006   •   00:00
Rapid - Fara Malda si Badoi

In urma refuzului celor doi de a semna noile contracte, presedintele Dinu Gheorghe a decis ca fotbalistii sa nu faca deplasarea in Cipru.

Rapid risca sa ramana fara cei mai buni oameni ai sai din turul campionatului. Dupa Ilyes, caruia i s-a permis sa plece in Azerbaidjan, Maldarasanu si Badoi sunt si ei pe punctul de a se desparti de formatia de langa Podul Grant.

ULTIMATUM. Desi ar fi trebuit ca aseara sa plece alaturi de coechipierii lor in Cipru pentru un stagiu de pregatire, cei doi fotbalisti n-au mai fost inclusi in delegatia Rapidului, ca urmare a refuzului lor de a semna noile intelegeri cu formatia patronata de George Copos. Cu putin timp inaintea plecarii spre aeroport, la Pro Rapid, cei doi erau pregatiti sa urce in autocar, avand bagajele facute, insa au fost opriti de catre presedintele Dinu Gheorghe. "Nu puteti merge cu echipa daca nu ati semnat!", se pare ca le-ar fi spus "Vama". Atat lui Maldarasanu, cat si lui Badoi le expira la vara actualele contracte, iar conducerea clubului a incercat sa-i convinga sa-si prelungeasca sederea in Giulesti. Lui Maldarasanu i s-au propus 150.000 de euro pe an, fata de cei 80.000 avuti pana in prezent, in vreme ce lui Badoi, care pana acum a castigat 32.000 de dolari pe an, i s-a avansat un contract de 100.000 de dolari pe sezon. "Noi le-am facut doua propuneri mai mult decat decente. In cazul in care pana la ora plecarii in Cipru nu semneaza noile contracte, cred ca Razvan Lucescu ar trebui sa nu se mai bazeze pe serviciile lor", a spus ieri presedintele executiv, Dinu Gheorghe.

STRATEGIE. In ceea ce-i priveste pe jucatori, acestia au preferat sa traga de timp tot mai mult, sperand ca pana la urma vor fi acceptati in lotul pentru Cipru chiar daca nu semneaza contractele noi. Dupa cate se pare, Marius Maldarasanu are ceva contacte din strainatate si vrea ca la vara sa poata pleca din postura de jucator liber, in timp ce Valentin Badoi ar fi deja antamat de Steaua. Cu toate acestea ei au cerut timp de gandire pe perioada stagiului din Cipru, urmand sa semneze ulterior.

SPERANTE
"Maldarasanu si Badoi nu vor pleca alaturi de restul echipei. Este normal asa. In principiu, am cazut de acord, insa negocierile nu s-au putut finaliza inca. Sper ca ei sa semneze cat mai repede si sa ajunga in cantonamentul din Cipru. Am incredere ca amandoi vor ramane, in cele din urma, la Rapid" - Razvan Lucescu, antrenor Rapid

DECIS
"Oferta pe care le-am facut-o e buna. A mai ramas sa se mai gandeasca, sa se sfatuiasca. Treaba lor cu cine. Daca totusi nu vor semna, nu cred ca se va mai miza pe ei in retur. Sper ca in scurt timp sa semneze. Nici nu vreau sa ma gandesc la altceva" - Dinu Gheorghe, presedinte executiv Rapid

INTARZIAT
Jucatorii rapidisti au sosit la Aeroportul Otopeni in jurul orei 18:15. Din autocar au lipsit antrenorul Razvan Lucescu, Maldarasanu si Badoi, care au ramas la baza "Pro Rapid", pentru a finaliza negocierile pe marginea prelungirii contractelor celor doi jucatori. In cele din urma, Maldarasanu si Badoi au ramas in tara, urmand ca, in cazul unei eventuale intelegeri, sa ajunga abia in aceasta seara in Cipru. Razvan Lucescu a sosit singur la aeroport, la 15 minute dupa echipa. Delegatia giulestenilor in Cipru e condusa de catre directorul tehnic, Mihai Stoica.

×
Subiecte în articol: sport rapid cipru bădoi maldarasanu