x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - George Copos s-a hotĂrÂt sĂ-şi scoatĂ

Rapid - George Copos s-a hotĂrÂt sĂ-şi scoatĂ

de Daniel Stan    |    20 Apr 2007   •   00:00
Rapid - George Copos s-a hotĂrÂt sĂ-şi scoatĂ

Patronul giuleştenilor va achita două milioane de euro jucătorilor, dacă la final echipa va prinde locul secund, care duce în preliminariile Ligii Campionilor.

Bani mulţi pentru Ligă

Patronul giuleştenilor va achita două milioane de euro jucătorilor, dacă la final echipa va prinde locul secund, care duce în preliminariile Ligii Campionilor.

Principalul finanţator al Rapidului încearcă să-i stimuleze pe jucători în perspectiva accederii în preliminariile Ligii Campionilor. "Dacă echipa ocupă locul secund, care este de fapt obiectivul nostru, principal, fiecare jucător va încasa bani mulţi. Este vorba de o primă în valoare de două milioane de euro", a declarat Copos. Acesta a mai precizat şi faptul că antrenorul Răzvan Lucescu va primi un bonus special, de 300.000 de euro". Patronul giuleştenilor nu este de acord ca Rapid să se claseze mai jos de locul secund: "Amatorii nu au loc la noi. Ne dorim performanţă şi o plătim regeşte. Cine are mentalitate de amator nu trebuie să aibă pretenţii". În vederea meciului cu Dinamo de duminică, disputat cu porţile închise, conducerea rapidistă a hotărât să monteze un ecran uriaş, în spatele peluzei dinspre Teatrul Giuleşti. "Fanii merită să vadă meciul", a argumentat Copos.

DECIZIE
"Jucătorii vor fi plătiţi regeşte dacă îşi vor îndeplini principalul obiectiv, anume ocuparea locului secund. Le promit două milioane de euro primă, iar antrenorului 300.000. Nu-mi place să plătesc amatorismul, ci doar performanţa. Asta am cerut din momentul în care m-am hotărât să investesc la Rapid"
George Copos
patron Rapid

FĂRĂ GHENCEA
În situaţia în care Rapid va obţine dreptul de a participa în preliminariile Ligii Campionilor, George Copos exclude varianta de a se juca pe arena rivalilor de la Steaua. "Nu vom juca niciodată pe Ghencea, ci doar în Giuleşti. Dacă voi obţine concesionarea stadionului, îl voi moderniza în 45 de zile şi va fi apt pentru Liga Campionilor", a declarat finanţatorul giuleştenilor. Momentan, singura arenă din ţară care corespunde standardelor UEFA este cea din Ghencea.

×
Subiecte în articol: sport