x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - S-au distrat si cu arabii

Rapid - S-au distrat si cu arabii

de Dragos Stoica    |    19 Iul 2005   •   00:00
Rapid - S-au distrat si cu arabii

Aflati in turneu de pregatire in Elvetia, Rapid a invins la pas reprezentativa Emiratelor Arabe Unite cu scorul de 5-1.

FULMINANT. Chiar daca a fost vorba doar de o pregatire de verificare, elevii lui Lucescu jr. au inceput tare, conducand la pauza cu 4-0, in urma golurilor marcate de Burdujan (2) , Mara si R. Stancu. Dupa ce arabii, care vor fi preluati in cateva zile de celebrul tehnician olandez Dick Advocaat, au redus din handicap, Postolache a stabilit rezultatul final.
Rapid a intrat pe teren in formula Minca - Rusu, Perja, Rada - I. Stancu, E. Dica, R. Stancu, G. Ene - Mara, Buga, Burdujan, pe parcurs mai evoluand M. Constantin, Postolache, Maftei, Fl. Moldovan, Maldarasanu, Ilyes si Vasilache. In pregatirea meciurilor din Cupa UEFA, maine, la Montreux, 80 km de Anzerre, Rapid va participa la un "triunghiular" cu jocuri a cate 45 de minute, de-a lungul carora va primi replica lui Panionios (Grecia) si Udinese (Italia).

EMOTII CU NICULAE
Conducatorii delegatiei giulestene au avut frisoane din cauza unei accidentari suferite de atacantul Daniel Niculae. Fotbalistul a calcat acum stramb si s-a ales cu o entorsa destul de serioasa. "Daca nu e nici o complicatie, atunci Niculae va reveni pe teren in cel mult 10 zile", a zis Lucescu. In cantonamentul de la Anzerre a sosit jucatorul argentinian Yari Rodriguez. In varsta de 21 de ani, 1,81 m si 76 de kilograme, acesta provine de la formatia Independiente Buenos Aires. El poate evolua ca mijlocas de banda dreapta sau ca mijlocas central si va fi testat in jocurile urmatoare de verificare.

×
Subiecte în articol: sport