x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid – Steaua 5-1: Victorie pentru posteritate

Rapid – Steaua 5-1: Victorie pentru posteritate

de Dragos Stoica    |    20 Apr 2010   •   00:00
Rapid – Steaua 5-1: Victorie pentru posteritate
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/Intact Images

Rezultatul din Giuleşti i-a îndepărtat pe stelişti de titlu şi i-a readus pe giuleşteni în lupta pentru Europa League.



Chiar dacă nici cei mai fanatici rapidişti nu şi-ar fi imaginat un asemenea scenariu, deznodământul partidei de duminică seară din Giuleşti poate părea o surpriză doar pentru cine nu a văzut meciul. Cu gândul la Sandu Neagu, elevii lui Ioan Andone au ridiculizat Steaua fără întrerupere de-a lungul celor 90 de minute, scorul final putând fi chiar mai mare.

"Toţi ne simţim umiliţi, 1-5 pare o ca-tastrofă, dar nu este. Ne lăsăm capul jos, însă noi am pierdut jucând. Puteam să închidem jocul, dar am ales să jucăm, cu acest risc de a pierde la o diferenţă mai mare. Cred că scorul e puţin cam sever pentru că alta a fost realitatea din teren. Totuşi, reflectă greşelile din apărare pe care le-am făcut, pentru că, la fiecare atac al Rapidului, defensiva noastră era în panică", a spus după meci Mihai Stoichiţă.


Ultimul omagiu
Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului jucător rapidist Sandu Neagu a fost depus ieri la Sala Rapid, unde i-au adus un ultim omagiu, printre alţii, fosta glorie a echipei giuleştene Rică Răducanu şi câteva sute de suporteri ai grupării de lângă Podul Grant. Sandu Neagu, care a decedat sâmbătă, la vârsta de 61 de ani, la Spitalul Municipal din Bucureşti, după ce a suferit un stop cardiorespirator, va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Giuleşti-Sârbi, la ora 13:30. Sandu Neagu are în palmares un titlu şi două Cupe ale României, toate cucerite cu Rapid, singura echipă pentru care a jucat, şi a participat cu echipa naţională la Campionatul Mondial din 1970, din Mexic.

×
Subiecte în articol: sport