x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rateaza Pancu meciul cu Steaua?

Rateaza Pancu meciul cu Steaua?

09 Noi 2004   •   00:00

Suspendat pentru meciul echipei nationale din Armenia, internationalul Daniel Pancu are din nou probleme medicale. Mijlocasul ofensiv al lui Besiktas s-a accidentat duminica, in ultima partida sustinuta in campionatul turc, si ar putea rata jocul din Cupa UEFA, contra Stelei, care se va disputa la 25 noiembrie, in Ghencea.

INCERT. Pancu isi doreste foarte mult sa joace in Ghencea. Insa predictiile medicale nu sunt dintre cele mai optimiste
LOVIT. In minutul 25 al jocului Konyaspor - Besiktas (2-2), disputat duminica seara, Daniel Pancu a fost atacat dur de jucatorul gazdelor Ernani Pereira. El nu a mai putut continua intalnirea, fiind inlocuit de antrenorul Vicente Del Bosque cu vedeta Sergen Yalcin. Potrivit medicului gruparii din Istanbul, Ayhan Optur, exista posibilitatea ca Pancu sa aiba chiar ruptura musculara. Ieri-seara, jucatorul roman a fost supus unui test cu rezonanta magnetica, care urma sa stabileasca exact diagnosticul: "Daca are ruptura, va fi indisponibil mai mult de trei saptamani", a declarat Optur. La fel ca si Steaua, la Bacau, Besiktas a obtinut punctul de la Konya tot in minutele de prelungire, gratie unui penalty transformat de norvegianul John Carew.

ABSENTA? Cum pana la partida din Ghencea, contra Stelei, au mai ramas 17 zile, este posibil ca Pancu sa absenteze din echipa lui Del Bosque intr-o partida care poate fi decisiva pentru calificarea in primavara europeana. De remarcat ca Daniel Pancu revenise de curand in primul "11" al lui Besiktas dupa o pauza cauzata de o alta accidentare grava care a urmat meciului echipei nationale din Cehia. Internationalul ar putea ajunge saptamana viitoare in Bucuresti, cu prilejul reunirii "tricolorilor" pentru meciul de la Erevan, urmand a fi consultat si de medicul nationalei, Pompiliu Popescu. (Mihai Igirosanu)

HAGI ESTE OPTIMIST
Prezent duminica seara in emisiunea "Recursul Etapei", antrenorul lui Galatasaray, Gheorghe Hagi, a vorbit si despre sansele Stelei de a invinge pe Besiktas: "Bineinteles ca Steaua poate sa castige in fata lui Besiktas. E un singur meci, in cupele europene, iar in asemenea jocuri se poate intampla orice. Steaua joaca si pe teren propriu, lucru care le ofera si un important avantaj, chiar daca Besiktas se afla acum intr-o evidenta crestere de forma. Imi pare rau de accidentarea pe care a suferit-o Pancu. Mai ales ca am vazut in direct meciul de la Konya, acasa, la Istanbul", a declarat Hagi.

×
Subiecte în articol: sport pancu