x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Real Madrid il pierde pe Cristiano Ronaldo, dar il ia pe Van der Vaart

Real Madrid il pierde pe Cristiano Ronaldo, dar il ia pe Van der Vaart

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Iul 2008   •   00:00
Real Madrid il pierde pe Cristiano Ronaldo, dar il ia pe Van der Vaart

12:37 • Real Madrid a ajuns la un acord cu Hamburg, in urma caruia internationalul olandez Rafael Van der Vaart va ajunge la campioana Spaniei. Pentru aceasta tranzactie, grupare spaniola va plati 10 milioane de euro, informeaza Marca.

Real Madrid a ajuns la un acord cu Hamburg, în urma căruia internaţionalul olandez Rafael Van der Vaart va ajunge la campioana Spaniei. Pentru această tranzacţie, grupare spaniolă va plăti 10 milioane de euro, informează Marca.

 

AFACERE. Mijlocaşul batav va semna cu madrilenii un contract valabil pe 5 sezoane şi va fi prezentat oficial la începutul săptămînii viitoare. Van der Vaart a negat, în urmă cu două săptămîni, că ar fi în tratative cu Real Madrid şi a menţionat că îşi doreşte să mai continue un an în Bundesliga. Fostul jucător al lui Ajax Amsterdam evoluează la Hamburg din 2005 şi are contract cu echipa germană pînă în 2010. De serviciile lui Van der Vaart s-au mai interesat Tottenham, Valencia, Chelsea, dar şi rivala lui Real, Atletico Madrid, care a oferit 15 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona.

 

×
Subiecte în articol: sport