x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Real Madrid - Steaua / Autoflagelati de propriile erori

Real Madrid - Steaua / Autoflagelati de propriile erori

de Florin Gongu    |    03 Noi 2006   •   00:00
Real Madrid  -  Steaua / Autoflagelati de propriile erori
Corespondenta din Madrid
Daca au ratat deschiderea scorului in prima repriza, elevii lui Olaroiu au pierdut meciul in mitanul secund pe mana unuia dintre cei mai buni oameni pe care i-a avut la Madrid.

Daca fotbalul s-ar masura numai matematic, probabil ca Real a meritat sa invinga. Spaniolii au avut cateva mari ocazii, unele irosite cum rar se poate vedea si in prima liga romaneasca, darmite in cazul unei formatii care are o valoare de piata de peste o jumatate de miliard de euro. Aici se poate vorbi despre sansa pentru Steaua, ca de altfel si la penalty-ul executat ca la rugby de olandezul Van Nistelrooy. Totusi, nu ne putem opri sa ne gandim ce s-ar fi intamplat daca cineva ajungea sa impinga mingea in poarta lui Casillas dupa centrarea lui Oprita sau daca Badea plasa mai bine sutul cu care aproape a ras bara aceluiasi Iker? Din pacate, doar intrebari fara raspuns.

FAIR-PLAY
"Prima repriza a apartinut Stelei aproape in totalitate. Dupa pauza ne-am mai revenit, dar trebuie sa recunoastem ca am castigat cu multa sansa"
  • Fabio Capello
    antrenor Real Madrid
  • PORTARI
    Desi a avut cateva interventii de exceptie la Madrid, portarul Cornel Cernea a dat dupa meci o declaratie-soc, considerand ca sunt sanse mari sa paraseasca echipa la finalul turului. "Este mai mult ca sigur ca din iarna nu mai raman, nu ati vazut ca nu sunt dorit? Acum practic sunt in probe. Se speculeaza ca vor fi adusi 10-15 portari din iarna. Oricum, nu cred ca voi mai fi in zona atunci", a spus Cernea.
    ONORABIL
    Antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat dupa meci ca Steaua a pierdut onorabil. "Nu sunt multe de spus, dar cred ca am oferit o alta imagine fata de meciul de la Bucuresti. Am fost mult mai ofensivi, am stapanit jocul in prima repriza, in care am avut multe ocazii, dar am pierdut din cauza unei greseli. Jucatorii mei au facut un meci bun si merita numai felicitari. Acum trebuie sa ne concentram asupra calificarii in Cupa UEFA", a spus Olaroiu, care s-a aratat impresionat de atmosfera de pe Santiago Bernabeu: "Suporterii au fost fantastici".

    CADOU
    Antrenorul Fabio Capello a recunoscut dupa meci ca Real s-a impus in urma unui cadou facut de formatia romana. "Obiectivul era sa ne calificam in optimi si l-am realizat, este adevarat, gratie unui cadou facut de Steaua, si nu gratie ocaziilor pe care le-am avut. Trebuie sa accept cu fair-play ca am castigat cu sansa. Pana la gol insa, am ratat niste ocazii incredibile", a spus tehnicianul italian. "Steaua a jucat foarte bine si, daca va juca la fel de bine si pe viitor, va avea rezultate pe masura. A existat o mare diferenta intre meciul de la Bucuresti si cel de la Madrid", a spus si portarul Casillas.

    INCURAJARI
    Dupa autogolul nefericit inscris la Madrid, Banel Nicolita a fost imbarbatat atat de colegi, cat si de adversari (foto dreapta). Primul care l-a consolat pe mijlocasul stelist a fost David Beckham, urmat apoi de Raul, Guti si Casillas. Mai mult, dupa meci, Beckham a venit la vestiarul romanilor si i-a oferit lui Nicolita tricoul sau. "Nicolita a facut un meci mare si a fost pacat ca el a marcat autogolul", a spus dupa meci Raul, completat apoi si de Roberto Carlos: "Am vazut golul, jucatorul nu s-a uitat la portar. Este pacat! Mi s-a intamplat si mie intr-un derby in Brazilia".

    ×
    Subiecte în articol: sport meci madrid