x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic ar putea reveni in Giulesti

Rednic ar putea reveni in Giulesti

23 Noi 2004   •   00:00

Nemultumit de parcursul ezitant al Rapidului din acest tur de campionat, patronul George Copos este decis sa faca insa cateva schimbari la echipa sa.

OFERTAT. Rednic are variante si din tara, si din strainatate
SERIOS. Se pare ca declaratiile belicoase facute de patronul Rapidului la finalul meciului de la Constanta, castigat de "marinari" cu 2-0, nu au fost chiar intamplatoare. Astfel, la finalul turului, clubul de sub Podul Grant se va confrunta cu o serioasa remaniere. Primul vizat este antrenorul Razvan Lucescu, pentru care jocul de sambata, cu Sportul Studentesc, poate fi ultimul pe banca Rapidului. In cazul unui rezultat nefavorabil, el ar urma sa fie demis de Consiliul Director, care va fi convocat in regim de urgenta de catre Copos.

COME-BACK. Succesorul lui Lucescu Jr., ar putea fi Mircea Rednic, care a plecat din Giulesti in urma cu un an. Aflat pe lista elvetienilor de la Grasshoppers, curtat intens de oficialii lui FC Arges, "Puriul" pare decis sa accepte postul de antrenor al Rapidul, echipa cu care a obtinut cele mai mari satisfactii profesionale de cand a abandonat cariera de fotbalist, castigand un titlu, o Cupa si o Supercupa. (Sorin Anghel)

TRANSFER
Daca va veni in Giulesti, Mircea Rednic intentioneaza sa-si intareasca serios echipa. Prima tinta a "Puriului" este marocanul Nouredinne Ziyati (foto), care a fost indepartat din lot la inceputul acestui an de catre presedintele Dinu Gheorghe. Fostul antrenor al Universitatii Craiova si-l mai doreste la Rapid pe mijlocasul Sportului Studentesc, Tiberiu Balan, care a mai evoluat sub Podul Grant pe vremea cand echipa era antrenata de Mircea Lucescu. La Rapid ar putea fi transferati si cativa dintre jucatorii adusi de Rednic la Craiova.

×
Subiecte în articol: sport