x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic il ataca pe Badea

Rednic il ataca pe Badea

06 Dec 2004   •   00:00

Considerat drept unul dintre principalii vinovati pentru situatia in care se gaseste Universitatea, Mircea Rednic spune ca a fost "lucrat" de actualul tehnician al craiovenilor.

DRAGOS STOICA, MARIO MORCOV

AMINTIRE. Vremurile in care Pavel Badea (cu bratele ridicate) era idolul galeriei par apuse. El e acuzat si de fostii colaboratori
La capatul celui mai prost tur din istoria clubului, Universitatea Craiova nu are parte de liniste nici in vacanta. Practic, in acest moment nu se stie nimic sigur despre viitoarea soarta a echipei din Cetatea Banilor, iar Mircea Rednic il acuza pe Badea ca n-a fost sprijinit.

SCANDAL. Pozitia de "lanterna rosie" pe care o ocupa in acest moment formatia din Banie a pus din nou paie pe foc. Vazut de unii drept principalul vinovat pentru actuala stare de lucruri, Mircea Rednic spune ca nu este culpabil. "N-am fost deloc sustinut, iar unii oameni de langa mine, cum ar fi Badea, m-au lucrat in permanenta. Imi spunea ca jucatorii se duc la el si se plang de mine, dar nu era nimic adevarat. Cand era presedinte, spunea ca merge cu mine pana la capat, iar dupa ce am plecat s-a pus antrenor in doua zile", a declarat "Puriul".

AVERTIZAT. In alta ordine de idei, autoritatile locale ezita sa preia formatia-emblema a orasului. Pentru a evita eventualele neconcordante asupra a ceea ce le va vinde Dinel, Primaria si Prefectura au angajat o firma de audit care si-a intrat de ieri in paine. Astfel, la sediul clubului a aparut o comisie care a luat la verificat toate actele clubului, inscrisurile oficiale fiind controlate in acelasi timp si la Bucuresti, la sediul LPF.

TRANSFER. Desi teoretic Dinel Staicu ar fi in continuare patronul clubului, acesta nu a mai fost vazut pe la sediul clubului in ultimele zile. Totusi, acesta a mai discutat in numele Universitatii despre situatia lui Frunza, despre care fostul club al fotbalistului, FC Vaslui, sustine ca trebuie sa redevina in proprietatea sa. De asemenea, Staicu este pe punctul de a-l vinde pe Mihaita Plesan la Steaua, unde mijlocasul craiovean este dorit inca de pe vremea lui Piturca.

LA TINERET
Vehiculat ca nume pentru afi viitorul antrenor al Craiovei, Sorin Cartu (foto) este foarte aproape de a reveni pe banca tehnica a echipei nationale de tineret, pe care a mai pregatit-o in urma cu aproape 10 ani. Tehnicianul, care deocamdata nu s-a decis daca va continua la Galati sau va mai purta negocieri cu viitori patroni ai Universitatii Craiova, este dorit in functia de selectioner al "tricolorilor mici" de presedintele Mircea Sandu, la recomandarea lui Victor Piturca. De alltfel, Piturca si Cartu sunt prieteni inca din copilarie, alaturi de ei gasindu-se mai mereu Ilie Balaci si Gabriel Boldici. Astfel, in cazul in care lui Nicolae Manea ii va fi reziliat contractul, Cartu ramane primul nume vizat pentru reprezentativa de tineret, acesta urmand sa fie ajutat, cel mai probabil, de fostul international Mircea Irimescu, care l-a secondat peste tot pe unde a antrenat. Iar Boldici va fi antrenor al portarilor la lotul de seniori. (Vicentiu Neagoe)
×
Subiecte în articol: sport