x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic la plaiesi

Rednic la plaiesi

16 Mar 2004   •   00:00

Dupa demisia antrenorului Viorel Hizo de la echipa Ceahlaul, presedintele Gheorghe Stefan s-a inteles ieri cu Mircea Rednic ca acesta sa-i pregateasca pe nemteni pana la vara.

Inainte de a pleca, "Dulaul" a avut misiunea sa gaseasca un nou antrenor. Hizo i l-a propus lui Gheorghe Stefan pe Mircea Rednic. Interesant este ca ex-rapidistul, ce tocmai a fost dat afara de la Al Nassr este cel care i-a lasat locul lui Hizo, la Rapid, in vara lui 2002. "Puriul" s-a inteles cu patronul gruparii moldave pentru un angajament de doua luni si jumatate.

FERM. Viorel Hizo ne-a declarat ca nu mai este loc de intors in ceea ce-l priveste: "Aceasta e decizia mea si este definitiva! Cred ca echipa avea nevoie de o schimbare. Nu vreau sa discut prea mult despre acest lucru". Tehnicianul care nu a fost invins de Juventus si a eliminat Mallorca din Cupa UEFA Intertoto a spus ca Ceahlaul nu va retrograda. "Va asigur ca echipa va termina campionatul pe locul sapte sau opt. Nu se pune problema sa cada in Divizia B. Sunt patru echipe care stau mai rau la adevar decat Ceahlaul", a pronosticat Hizo.

PROPUNERE. "Dulaul" nu a dorit sa-l lase pe patronul Gheorghe Stefan cu ochii in soare. Cei doi s-au consultat in privinta noului antrenor care ii va prelua pe nemteni. "Ne-am sfatuit, iar eu i-am facut lui Stefan doua propuneri. Ambii sunt antrenori fara angajament, iar unul dintre ei este Mircea Rednic. Este tanar, ambitios si va avea multe de spus in fotbal. Ramane de vazut daca se va intelege cu presedintele asupra contractului, pentru ca eu am vorbit cu el la telefon si mi-a dat de inteles ca va accepta", a spus Hizo. Celalalt nume propus pentru banca Ceahlaului se pare ca era cel al lui Marius Lacatus.

INTELEGERE. Ieri-dimineata, Rednic si "Pinalti" au ajuns la un acord de principiu la telefon, singurul lucru care mai trebuia discutat fiind durata angajamentului. "Puriul" doreste un contract pana in vara, lucru cu care e de acord si boss-ul nemtenilor. "In principiu ne-am inteles. O sa incerc insa sa-l conving sa ramana la echipa si de la vara incolo. In rest, nu-mi fac nici o grija in privinta retrogradarii", a declarat ieri Gheorghe Stefan.
( PAUL ANDONE SORIN ANGHEL )

Recomandat de "sacal"

Intre Viorel Hizo si Mircea Rednic a existat, in urma cu doi ani, o lupta directa pentru postul de antrenor al Rapidului. Atunci, in ultima etapa a campionatului, cand giulestenii jucau la Pitesti, Hizo era prezent in tribuna oficiala, el inlocuindu-l dupa acel meci pe "Puriu". Jos, pe teren, Rednic a scos remarca ramasa memorabila: "Uitati-va cum ma pandesc sacalii!". Hizo si-a adus acum aminte de acel episod: "Mircea era prea tanar atunci, nu era destul de copt. Intre mine si el nu a existat niciodata un dialog in contradictoriu"

×
Subiecte în articol: sport rednic hizo