x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic, oficializat

Rednic, oficializat

13 Ian 2005   •   00:00

Numirea lui Ioan Becali in functia de presedinte la Rapid, produsa in urma cu mai bine de un an, a produs declinul lui Mircea Rednic. In decembrie 2003, "Puriul" a fost inlocuit cu Dan Petrescu, desi echipa avea sanse reale atat la castigarea campionatului, cat si a Cupei Romaniei.

INTOARCERE. Drumul lui Rednic catre Divizia A porneste de la Vaslui, echipa cu care trebuie sa promoveze
PAS. Urmatoarea echipa care a incaput pe mainile lui Rednic a fost Universitatea Craiova, cu care a reusit in sezonul trecut clasarea pe locul patru. In actuala editie de campionat, "Puriul" a fost imbracat de ghinion, sfarsind prin a demisiona nu din cauza rezultatelor, care n-au fost nici ele dintre cele mai bune, ci a scandalurilor care au pus stapanire pe "Stiinta".

SERVICIU. Dupa ce i-a refuzat pe cei de la "Poli" AEK Timisoara, Mircea Rednic a ajuns la un acord cu FC Vaslui, avand o relatie foarte buna cu finantatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu. "Puriul" va fi prezentat astazi oficial la formatia vasluiana, el urmand sa-l aiba ca "secund" pe Gheorghe Ciurea, cu care a lucrat si la Universitatea Craiova, iar preparator fizic va fi belgianul Cedric Pierre. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport