x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic: “Să vină Andone”

Rednic: “Să vină Andone”

de Daniel Stan    |    02 Sep 2008   •   00:00
Rednic: “Să vină Andone”

Scandalul SMS-ului trimis de Mircea Rednic (foto) patronului lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a continuat şi ieri. “Sînteţi cel mai mare conducător cu care am lucrat, nu ca proştii ăştia ai mei, care fumează trabuce la oficială şi scot rotocoale”, a pretins Porumboiu că scria în amintitul mesaj.

Scandalul SMS-ului trimis de Mircea Rednic (foto) patronului lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a continuat şi ieri. “Sînteţi cel mai mare conducător cu care am lucrat, nu ca proştii ăştia ai mei, care fumează trabuce la oficială şi scot rotocoale”, a pretins Porumboiu că scria în amintitul mesaj.


REPLICĂ. Rednic nu neagă existenţa SMS-ului, însă susţine că nu a spus nimic despre actualii săi şefi: “Domnul Porumboiu este singurul care nu a înţeles ironia, a fost o trimitere la arbitraj, iar etapa viitoare vom juca la Vaslui. Două eliminări din partea lui Drăgănescu, asta spune multe. Înainte de Revoluţie, arbitrajul se dicta de la Bistriţa, acum se dictează de la Vaslui”. Numai că acţionarii nu sînt convinşi de replica tehnicianului. “Dacă a spus aşa ceva va plăti scump”, a declarat Cristi Borcea, completat de Vasile Turcu: “Noi îl plătim cu bani grei, iar dacă se va adeveri şi se va demonstra aşa ceva, trebuie să-şi facă valiza”. Nici “Puriul” nu a rămas dator: “Porumboiu este singura persoană pentru care nu pot avea respect. Vrea să-mi strice relaţiile cu conducătorii de la Dinamo şi să destabilizeze echipa. Sînt foarte supărat pentru ce au spus acţionarii despre mine. Ar fi trebuit să mă susţină, nu să-i facă jocurile domnului Porumboiu”. Referitor la o posibilă despărţire de Dinamo după acest scandal, Rednic a precizat: “Am spus-o şi mai demult, oricînd îi las locul lui Andone. Dacă aşa se doreşte, pentru Ando mă dau oricînd la o parte”.

 

MITEA. Revenit după cinci ani în “Ştefan cel Mare”, Nicolae Mitea, însoţit de medicul Liviu Bătineanu, a efectuat ieri vizita medicală la clinica particulară “Bio Medica”. Noul mijlocaş al “roş-albilor” a trecut cu bine toate testele, iar după-amiază a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă. Referitor la accidentarea lui Gabi Tamaş din timpul partidei cu Universitatea Craiova, medicii încă nu au dat un verdict final, internaţionalul fiind suspect de fractură.

 

Moţi, la Siena!

Deşi era dat ca sigur la Lazio Roma, dacă nu acum, cel mai tîrziu în iarnă, Cosmin Moţi a declarat că nu mai doreşte să părăsească pe Dinamo. “Le promit suporterilor că rămîn”, a spus apărătorul la finele partidei cu Universitatea Craiova, după ce fanii i-au scandat numele minute în şir. Numai că ieri lucrurile au luat o altă întorsătură. Concret, pe fir a intrat o altă grupare din Serie A, Siena, unde evoluează un alt “tricolor”, Paul Codrea. Prin intermediul impresarului Victor Becali, oficialii italieni au făcut o ofertă “cîinilor”, iar discuţiile s-au derulat cu repeziciune. În cele din urmă, conducerea dinamovistă l-a cedat pe Moţi, sub formă de împrumut pe un an, urmînd a primi în schimb 600.000 de euro. Dacă italienii vor fi mulţumiţi, pentru un transfer definitiv vor trebui să achite 4 milioane de euro. “Moţi a semnat cu Siena, dar deocamdată este doar împrumutat”, a confirmat Victor Becali.

×
Subiecte în articol: sport