x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Revine Lucescu la Besiktas?

Revine Lucescu la Besiktas?

05 Dec 2004   •   00:00

Mircea Lucescu (foto) ar putea reveni la gruparea Besiktas in cazul in care Vicente del Bosque va fi concediat de conducerea gruparii turce. Spaniolul risca sa-si piarda postul daca nu reuseste sa ii califice pe "vulturi" in saisprezecimile Cupei UEFA, din grupa B, unde se afla si Steaua.

CATALIN FAINISI

ACORD. Cotidianul turc Sabah a precizat ca romanul este prima varianta pentru conducerea lui Besiktas, care, se pare, il va contacta si pe germanul Otto Rehhagel, in cazul unui refuz al lui Lucescu. "Tehnicianul roman a avut intrevederi cu cateva persoane care nu fac parte din conducerea clubului, dar sunt cunoscute ca sustinatoare importante ale acestei grupari, si le-a dat acestora un raspuns pozitiv", scrie Sabah. Mircea Lucescu a mai antrenat formatia Besiktas, la care evolueaza Daniel Pancu, in perioada 2002-2004.

TENSIUNE. Cel mai important motiv pentru care Lucescu ar fi interesat de revenirea la Besiktas este faptul ca in Ucraina situatia a devenit tensionata in urma alegerilor. De asemenea, romanul se teme de o posibila demitere, Rinat Ahmetov neconcepand ca Sahtior sa rateze calificarea in faza urmatoare a Cupei UEFA, obiectiv pentru care se lupta cu Celtic Glasgow in grupa F a Ligii Campionilor. "Am mare incredere in Mircea Lucescu", a declarat magnatul ucrainean in urma cu cateva zile, chiar daca echipa ucraineana are cu un punct mai putin decat scotienii.

×
Subiecte în articol: sport