x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Riscam sa ramanem fara selectioner

Riscam sa ramanem fara selectioner

05 Dec 2004   •   00:00

Noul selectioner al Romaniei va fi ales intre Ladislau Böloni si Victor Piturca, singurii care nu au refuzat oferta presedintelui FRF, Mircea Sandu. Totusi, in urma ultimelor discutii, este posibil ca echipa reprezentativa sa ramana fara antrenor si la inceputul anului 2005.

CONDITII. In ultimele sale declaratii, antrenorul lui Rennes, Loti Böloni, a lasat de inteles ca nu a refuzat categoric echipa nationala. El a dezvaluit ca i-ar fi pus anumite conditii lui Mircea Sandu pentru a accepta sa revina. Se pare ca doua dintre conditiile de baza sunt retragerea memoriului pe care "Nasu’" l-a introdus la UEFA pentru o datorie de 75.000 de dolari a lui Böloni catre FRF si slabirea puterii de decizie a Comitetului Executiv in privinta echipei nationale. De asemenea, Böloni a mai cerut un contract din care sa lipseasca obiectivul calificarii la CM 2006. "Cheia se afla acum la FRF", a spus Loti.

OFERTAT. Marele favorit pentru ocuparea postului de selectioner, Victor Piturca, asteapta inca discutia concreta cu presedintele FRF. Cum acesta continua sa amane luarea unei decizii ferme, postul de antrenor al "tricolorilor" ar putea sa devina o mare problema. Mai ales ca, spun surse apropiate fostului tehnician al Stelei, Piturca a primit o propunere interesanta din partea gruparii engleze Portsmouth si ar fi incantat sa profeseze in Premier League. Ieri urma sa aiba loc sedinta decisiva a Comitetului Executiv, dar intrunirea a fost amanata pentru mijlocul acestei saptamani. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport