x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Roger Federer pierde în turul secund la Toronto

Roger Federer pierde în turul secund la Toronto

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Iul 2008   •   00:00
Roger Federer pierde în turul secund la Toronto

11:30 • Roger Federer a fost eliminat în turul doi la turneul de la Toronto, fiind învins, miercuri, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, de francezul Gilles Simon, numărul 22 mondial.

Roger Federer a fost eliminat în turul doi la turneul de la Toronto, fiind învins, miercuri, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, de francezul Gilles Simon, numărul 22 mondial.

 

VICTORIE INCREDIBILĂ. Acesta a fost primul meci al lui Federer după finala turneului de la Wimbledon, pierdută de el la 6 iulie, în faţa spaniolului Rafael Nadal. Simon nu mai jucase niciodată împotriva elveţianului. "Nu ştiu ce să cred. Este incredibil să îl înving astfel pe Roger Federer", a declarat Gilles Simon. "Important este să gîndesc în continuare pozitiv. Nu este sfîrşitul lumii, chiar dacă aş fi vrut să fac un meci bun", a afirmat, la rîndul său, Federer. Roger Federer, care înaintea turneului de la Toronto avea un avans de peste 545 de puncte în clasamentul mondial faţă de Rafael Nadal, riscă să îşi piardă locul de lider, ocupat de el fără întrerupere timp de 234 de săptămîni, din 2004 pînă în prezent. Nadal l-a învins, miercuri, la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-2, pe americanul Jesse Levine, obţinînd astfel a 25-a sa victorie consecutivă.

×
Subiecte în articol: sport federer roger federer