x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport S-a rupt si Petre

S-a rupt si Petre

12 Noi 2004   •   00:00

Selectionerul Anghel Iordanescu isi va completa azi lotul pentru meciul de la 17 noiembrie, din Armenia. Pe langa "stranierii" Stoican, Barcauan, Marica, Dancia, Codrea, Tararache si Cernat, Generalul va mai chema 15 jucatori din Divizia A. Nationala se va reuni sambata la Casa Fotbalului.

TEAMA. Dupa ce miercuri s-a accidentat si dinamovistul Florentin Petre (foto), Iordanescu a renuntat in ultima clipa sa informeze cluburile din campionatul intern pe cine va convoca in vederea intalnirii de miercuri. El a asteptat etapa de ieri, din Ucraina, unde au evoluat patru dintre cei sapte "stranieri", sperand ca nici unul sa nu se accidenteze. Lotul va fi anuntat astazi, cu prilejul unui Comitet de Urgenta al FRF.

ACCIDENTARE. Suspect de ruptura musculara, Florentin Petre a fost consultat ieri de medicul nationalei, Pompiliu Popescu, si primele semnale nu sunt dintre cele mai bune. Se pare ca mijlocasul dinamovist va avea nevoie de trei saptamani de pauza, ceea ce inseamna ca va rata meciul cu Armenia si meciul cu Universitatea Craiova.

ADVERSAR. Si antrenorul armenilor, francezul Bernard Casoni, intampina probleme. El l-a lasat acasa pe cel mai apreciat si experimentat jucator al Armeniei, Artur Petrosyan. Ramas in afara lotului national pentru prima oara din 1992, mijlocasul armean intentiona sa-si incheie cariera cu prilejul meciului de la 17 noiembrie. De asemenea, Casoni nu i-a convocat pe alti doi titulari incontestabili, Haciatrian si Sarkysian.

×
Subiecte în articol: sport