x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sabău nu mai riscă

Sabău nu mai riscă

de Dragos Stoica    |    14 Noi 2009   •   00:00
Sabău nu mai riscă
Sursa foto: Razvan Pasarica/RPressport

Tehnicianul bănăţenilor a constatat că echipa sa a pierdut de fiecare dată când a încercat să iasă la joc şi să facă spectacol, neglijând faza de apărare.



Contestat în ultimul timp de fanii timişoreni, Ioan Ovidiu Sabău era pe punctul să zboare de pe banca lui "Poli" după meciul de la Galaţi.

Din fericire pentru el, tehnicianul a fost salvat de un final incendiar al echipei sale, care a reuşit să termine la egalitate cu Oţelul, 3-3, deşi era condusă la două goluri diferenţă cu opt minute înainte de final.

Aflat într-o stare de tensiune cu o parte a suporterilor "viola", care îi reproşează evoluţiile din partea recentă a campionatului, Sabău a admis ieri că finalul de tur îi găseşte pe elevii săi într-o uşoară stare de oboseală: "Sunt unii fotbalişti care nu sunt obişnuiţi să joace 30 de meciuri într-un tur, să evolueze în ritmul sâmbătă-miercuri-sâmbătă, simultan în Champions League, Europa League, campionat şi Cupă... Au nevoie de multă răbdare din partea noastră, mai ales jucătorii tineri, la care apar oscilaţii. Avem foarte mulţi tineri, care anul trecut nu au evoluat la un asemenea nivel. Săptămâna viitoare, cu Dinamo, vom încerca să jucăm, cu riscurile pe care trebuie să ni le asumăm atunci când trebuie să înscrii şi să faci spectacol, aşa cum suporterii îşi doresc aici, la Timişoara. O analiză simplă ar spune însă că atunci când am încercat să ieşim la joc şi să facem spectacol am pierdut. Atunci când am fost bine organizaţi defensiv am reuşit să scoatem Şahtior, să nu pierdem la Ajax, la fel cu Anderlecht acasă. Au fost jocuri grele, cu rezultate bune faţă ce ne aşteptam cu toţii într-un timp atât de scurt", a explicat antrenorul.

×
Subiecte în articol: sport