x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sabin Ilie - pe bara, revine Niculae

Sabin Ilie - pe bara, revine Niculae

06 Noi 2004   •   00:00

Razvan Lucescu are numeroase probleme de lot pentru meciul din aceasta seara cu FC Arges. Maftei este suspendat, iar Perja, Sabin Ilie, Aliuta, Marius Constantin si Artiom Karamian sunt accidentati.

IONUT PADURARU

PE GANDURI. Lucescu jr. dispune de o echipa decimata
Sabin a incercat ieri sa se pregateasca cot la cot cu coechipierii sai, dar a renuntat dupa cateva minute si nu va fi utilizat impotriva argesenilor. Sanse minime de a evolua in aceasta seara le are ex-stelistul Aliuta, care s-a antrenat ieri separat, facand doar alergari.

REVENIRE. Vestea buna pentru Razvan Lucescu este revenirea in linia de atac a lui Daniel Niculae, jucator absent la Craiova si care a aratat ieri ca este intr-o forma foarte buna. "FC Arges este o echipa imprevizibila, cu jucatori de valoare. Nu conteaza daca va fi 1-0, 2-0 sau 3-0, dar trebuie neaparat sa castigam", a spus Nico, adaugand ca, daca antrenorul i-o va cere, ar putea evolua si fundas central, un post deficitar, impotriva pitestenilor.

ATU. "Jucam pe propriul teren si asta trebuie sa fie atuul nostru. Nu va fi usor, pentru ca intalnim un adversar incomod, care a pus mereu probleme cand a evoluat in deplasare. Dar si noi am avut pana acum un parcurs perfect acasa", a spus antrenorul giulestenilor, care nu vrea ca echipa sa sa piarda trena formatiilor din fruntea clasamentului. "E o conjunctura ca Dinamo e inaintea noastra. Suntem la egalitate de puncte si golaveraj, dar i-am invins in meciul direct", a afirmat Lucescu.

EVENIMENTE. Tehnicianul rapidist a comentat si pedeapsa lui Adi Mutu. "A primit o suspendare nu foarte drastica. A avut o perioada proasta de care e suta la suta vinovat. I s-a mai dat o sansa. Are obligatia sa revina in forta si pentru el, si pentru familie, si pentru cei care l-au sustinut", a spus Lucescu, care a adaugat ca nu a vazut meciul Stelei de la Parma, deoarece echipa sa avea in acel moment antrenament.

SUSPENDARE RIDICATA
Comisia de Apel a FRF a anulat al doilea cartonas galben primit de fundasul rapidist Nicolae Constantin, etapa trecuta, in partida cu Universitatea Craiova. Giulestenii au facut memoriu, bazandu-se pe precedentul creat de decizia Comisiei de Disciplina a LPF, care, spre sfarsitul campionatului trecut, a anulat un cartonas galben primit de Dinita in meciul Steaua - FC National, in urma caruia atacantul a avut drept de joc in partida urmatoare. Comisia de Disciplina a FRF respinsese, miercuri, memoriul Rapidului, desi Comisia Centrala de Arbitri recunoscuse ca Nicolae Constantin a primit gresit al doilea avertisment la Craiova. Ca urmare a acestei decizii, fundasul va putea juca in aceasta seara cu FC Arges.
×
Subiecte în articol: sport