x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Salou, în Giuleşti!

Salou, în Giuleşti!

de Daniel Stan    |    20 Feb 2008   •   00:00
Salou, în Giuleşti!


Cerut la echipă de antrenorul Mircea Rednic, atacantul ghanez al lui FC Bruges va semna contractul cu “vişiniii” într-una din zilele următoare.

RAPID - Neînţelegeri cu agentul lui Matos


Cerut la echipă de antrenorul Mircea Rednic, atacantul ghanez al lui FC Bruges va semna contractul cu “vişiniii” într-una din zilele următoare.

Dorit şi de echipa maghiară Zalaegerszeg, Ibrahim Salou a dat până la urmă curs ofertei pe care i-a făcut-o formaţia feroviară. Vicepreşedintele “vişiniilor”, Grigore Sichitiu, a confirmat ieri tranzacţia: “Ne-am înţeles cu Salou, iar venirea lui în România este certă! Până acum este singurul transfer realizat. Mai trebuie doar să semneze. Negociem în continuare cu FC Bruges dacă îl vom lua sub formă de împrumut până în vară sau îl achiziţionăm definitiv”. Alt jucător dorit în Giuleşti, mijlocaşul lusitan Vasco Matos, de la Beira Mar, ar putea să se alăture şi el lotului rapidist. “Vineri se încheie perioada de transferuri în Portugalia, iar până atunci s-ar putea efectua transferul”, a declarat impresarul lui Matos, Cipriano Marcelo, pe care Sichitiu a ţinut să-l pună însă la punct: “Transferul nu s-a realizat încă, din cauza impresarului. Au ajuns agenţii să ceară banii lor înainte”.

 

Laquait nu e de vânzare

Nemulţumit de Andrade şi de Marinescu, Mircea Rednic l-ar mai fi dorit la echipă pe portarul belgian al lui Charleroi, Bertrand Laquait. Şansele ca Laquait să ajungă la Rapid par a fi însă aproape nule. “Contractul lui Bertrand expiră în această vară, el poate negocia cu clubul din România, dar noi nu intenţionăm să-l vindem, chiar dacă peste câteva luni o să poată să plece gratis. Oricum, mă îndoiesc că Rapid îşi poate permite să achite clauza de reziliere a portarului nostru”, a spus managerul sportiv al lui Charleroi, Mogi Bayat, în presa belgiană.

×
Subiecte în articol: sport