x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Saptamana lui Michael Owen

Saptamana lui Michael Owen

25 Oct 2004   •   00:00

Primul mare derby din acest sezon in Spania, Real Madrid - Valencia, a consemnat revenirea madrilenilor in prim-planul fotbalului spaniol. Acestia s-au impus sambata seara, cu 1-0, prin golul lui Michael Owen.

CATALIN FAINISI

EROU. Englezul a fost, de fapt, omul care a salvat pe Real in aceasta saptamana. El a inscris ambele goluri ale echipei sale in patru zile, cand jucatorii lui Mariano Garcia Remon au invins cu 1-0 pe Dinamo Kiev, in Liga Campionilor, si pe Valencia in Primera Division. "A fost o saptamana foarte importanta pentru mine, dar si pentru echipa. Cele doua victorii ne dau incredere si ne permit sa mergem mai departe", a declarat fostul castigator al "Balonului de Aur", care le-a dat astfel o lectie celor care au contestat transferul sau in Madrid la inceputul sezonului.

LIBER. Antrenorul "albilor", Garcia Remon, a decis sa le acorde trei zile libere jucatorilor Raul, Ronaldo, Roberto Carlos si Michel Salgado, care nu vor fi folositi in partida din "Cupa Regelui", impotriva lui Leganes. Deportivo La Coruña a remizat, 1-1, in deplasarea de la Malaga, iar celelalte partide din Primera Division s-au disputat aseara, dupa inchiderea acestei editii.

×
Subiecte în articol: sport