x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sar scantei intre neamuri

Sar scantei intre neamuri

28 Apr 2004   •   00:00

In conflictul dintre verii Gigi si Ioan Becali s-a consumat ieri un nou episod. Iritat de declaratiile presedintelui rapidist, care a afirmat luni ca el l-a „crescut si civilizat", Gigi Becali a lansat o noua tirada la adresa fostului impresar.

IRITARE. „M-au suparat declaratiile lui, desi in ultimul timp am ras la auzul afirmatiilor pe care le-a facut. Giovani nu este sanatos, bate campii daca spune ca m-a crescut si m-a civilizat pe mine. Avem alte valori si conceptii in viata. A luat-o razna, eu l-am vazut o data la trei, cinci sau sapte ani. Am inteles ca a zis ca a crescut toata conducerea Stelei. Si pe Piturca l-o fi crescut, cand a castigat Cupa Campionilor? Putea el sa creasca pe cineva vreodata?", a spus patronul Stelei.

LECTII. Gigi Becali a afirmat ca nu va mai pronunta niciodata numele varului sau. „S-ar zvarcoli tata in mormant sa auda ca m-a crescut el pe mine. N-o sa mai pomenesc numele lui, trebuie sa-l lasi sa vorbeasca aiurea. O sa-i spun Nelu, nu Giovani, pentru ca asa il stiam eu cand ma «crestea». Daca zice ca l-a crescut pe Mihai Stoica, atunci trebuie sa-i intoarca serviciul si sa-l invete cum se conduce un club. O sa-i dau voie lui Mihai Stoica, o luna sau doua, sa-l invete cum se conduce clubul. La anul mai vorbim de Rapid, acum este distanta prea mare", a mentionat Gigi Becali.

IRONIE. Patronul stelist a subliniat ca Ioan Becali nu mai inspira teama nimanui. „Nu ma duc la meciul cu Germania, mi-este teama ca ma bate conducerea Rapidului", a spus, ironic, Gigi Becali, care nu a uitat ca stadionul „Giulesti" a fost modernizat cu fonduri publice: „O sa stau la ei acolo, in casa Ministerului Transporturilor, pentru ca acolo nu este la Rapid". Becali l-a intepat si pe George Copos, despre care a spus ca nu e un „patron adevarat". (Ionut Paduraru)

Atac la General

Patronul Stelei nu l-a uitat nici pe selectionerul Anghel Iordanescu, caruia i-a reprosat neconvocarea lui Florentin Dumitru. „Florentin este cel mai bun jucator din campionatul intern. Dar nu l-a luat la lot, asa a vrut Iordanescu. Am auzit si alte zvonuri, dar nu stau toata ziua sa ma cert cu el", a spus Becali. Finantatorul a mai declarat ca Iordanescu trebuia suspendat dupa ce a afirmat ca unii jucatori nu isi apara corect sansele. „Acum zice ca au disparut blaturile, dar ca unii jucatori se dau la o parte. Pai stie cum facea el pe vremea lui, dar nimeni nu-l da in judecata. Liga si chiar sindicatul jucatorilor trebuiau sa se autosesizeze, sa-l dea in judecata si sa-i ceara sa aduca probe. Daca nu, amenda penala pentru insulta si calomnie", a comentat Gigi Becali.

Dorinel ii intelege pe olteni

Dorinel Munteanu a declarat ieri ca este normal ca Universitatea Craiova sa isi apere propriile interese in partida cu Steaua, din penultima etapa. „Este treaba celor de la Craiova, trebuie sa isi apere interesul. Interesul nostru este sa luam titlul, si pentru asta trebuie sa castigam toate meciurile. Mai intai sa fim noi in continuare in plasa liderului sau chiar pe primul loc si apoi putem vorbi despre meciul de la Craiova", a spus veteranul stelist.
×
Subiecte în articol: sport becali