x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Scandal - "Condescu a cerut 500.000 de euro!"

Scandal - "Condescu a cerut 500.000 de euro!"

de Daniel Stan    |    08 Aug 2008   •   00:00
Scandal - "Condescu a cerut 500.000 de euro!"

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a dezvaluit ca presedintele celor de la Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, i-a cerut 500.000 de euro pentru a renunta la plingerea depusa la FRF.



Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a dezvăluit că preşedintele celor de la Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, i-a cerut 500.000 de euro pentru a renunţa la plîngerea depusă la FRF.

Sezonul trecut, după ce Vasluiul a prins locul 5, care i-a dat dreptul de a participa în Cupa UEFA Intertoto, oficialul gorjenilor a făcut petiţie la federaţie, cum că moldovenii au folosit cinci jucători extracomunitari în partida directă. "M-a sunat şi mi-a cerut 500.000 de euro, atît cît pretinde el că pierde din drepturile de televizare, din cauza faptului că s-a clasat cu un loc mai jos decît ar fi fost în cazul unei victorii cu Vasluiul", a declarat finanţatorul vasluienilor la emisiunea "Culise" de la GSP TV. El a adăugat: "Şobolanii trebuie să dispară din fotbalul românesc. I-am spus şi lui Mircea Sandu ce mi-a cerut acest nenorocit". Condescu a replicat imediat: "Nu am crezut că pe Porumboiu l-au prostit banii. Sînt stupefiat să aud asemenea acuzaţii. Este un mincinos. Am martori că domnul Porumboiu a trimis oameni importanţi ca să mă facă să renunţ la aceste demersuri. Au folosit cinci extracomunitari, iar a căuta un drept nu trebuie să stîrnească imaginaţia bolnavă a acestui om". Condescu a anunţat că a primit intenţia Stelei de a convoca Adunarea Generală, în care s-ar putea cere demiterea lui Mircea Sandu. Porumboiu a spus că îl susţine pe actualul preşedinte.

×
Subiecte în articol: sport