x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Scandal - Gazeta Sporturilor, atacata de Carlos

Scandal - Gazeta Sporturilor, atacata de Carlos

de Florin Gongu    |    03 Aug 2006   •   00:00
Scandal - Gazeta Sporturilor, atacata de Carlos

Portarul stelist Carlos i-a spart aparatul fotoreporterului Alex Nicodim in pauza meciului Steaua - ND Gorica.

Portarul stelist Carlos i-a spart aparatul fotoreporterului Alex Nicodim in pauza meciului Steaua - ND Gorica.

Steaua - ND Gorica 3-0 / Antrena-ment util

Formatia pregatita de Cosmin Olaroiu a defilat in fata slovenilor de la Gorica, "militarii" trecand cu brio un test util inaintea dublei de foc cu Standard Liege.

Cu numai o saptamana inaintea primului meci cu Standard, Steaua s-a distrat cu slovenii de la ND Gorica, pe care "militarii" i-au depasit clar si la Bucuresti.

DIFERENTA. Despre meci nu sunt prea multe de spus, partida curgand din primul pana in ultimul minut spre poarta oaspetilor. Accidentat usor la incalzire, portughezul Carlos i-a lasat locul intre buturi lui Cernea, in timp ce Ochirosii, introdus pe gazon in minutul 77, a marcat pentru prima oara intr-un meci oficial pentru Steaua, din penalty. "S-a observat o crestere din punct de vedere fizic, mai ales ca ne aflam la cel de-al patrulea meci in ultimele zece zile. Baietii au avut prospetime si au evoluat in cea de-a doua repriza chiar mai bine decat in prima. Saban s-a integrat bine in agrenaj si a dat satisfactie pentru un prim joc. Ma bucur si pentru golul reusit de Ochirosii. Nu ma gandesc inca la Standard. Cel mai important meci este acum cel de sambata, contra Craiovei", a spus la final Cosmin Olaroiu. Desi nu a jucat, portarul Carlos a avut la pauza un conflict cu fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Alex Nicodim, caruia i-a spart aparatul. Venit sa aplaneze situatia, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, s-a luat la cearta cu redactorul aceluiasi cotidian, Razvan Rotaru.

CALM
"Ne-am calificat fara emotii. Nu ma gandesc inca la Standard, acum vine meciul cu Craiova si trebuie sa fim prevazatori. Ma bucur totusi ca am aratat o crestere evidenta in privinta conditiei fizice" - Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua

LIGA CAMPIONILOR, TUR 2 PRELIMINAR
STEAUA: Cernea - Saban, Ghionea, E. Baciu, Nesu - B. Nicolita (’60 V. Badea), Lovin, Cristocea, Bostina - N. Dica (’60 Oprita), Iacob (’77 Ochirosii).
Antrenor: Cosmin Olaroiu.

ND GORICA: Simcic - Nikolic, Pitamik, Srebnic, Kovacevic - Jokic, Dedic, Zivec (’60 Jogan), Demirovic (’76 Rexhay) - Ranic, Sturm (’82 Velikonja).
Antrenor: Pavel Pinni.

Goluri: Bostina (’43), V. Iacob (’70), Ochirosii (’87).
Stadion: "National";
Spectatori: 20.000.
×
Subiecte în articol: sport