x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Schimbari la varf

Schimbari la varf

16 Noi 2004   •   00:00

Dupa ce primarul Craiovei, Antonie Solomon, a confirmat faptul ca municipalitatea va prelua Universitatea, au aparut deja informatii cu privire la noua organizare a clubului. Astfel, o data cu trecerea echipei in stapanirea autoritatilor, staff-ul tehnic va fi alcatuit din oameni importanti din istoria "Stiintei".

REVENIRE. Corneliu Stroe s-ar putea intoarce la Stiinta
REVENIRE. Nume sonore se afla pe lista primarului, care vrea sa readuca Universitatea la varf. Manager general ar putea fi numit Corneliu Stroe, fostul presedinte din perioada de glorie a echipei, cand "juvetii" ajungeau pana in semifinalele Cupei UEFA. Acesta, actualmente decanul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Craiova, e tentat sa revina la carma clubului, marea sa dorinta fiind aceea "de a readuce fericirea celor mai frumosi suporteri din Romania".

ANTRENORI. De asemenea, Sorin Cartu e dorit in functia de director tehnic la Universitatea, el fiind ultimul tehnician care a adus titlul in Banie, in 1991. "Sorinaccio" a declarat mereu ca nu va intoarce niciodata spatele clubului sau de suflet, desi ultima sa debarcare de la "Stiinta" i-a lasat un gust amar. El nu s-ar ocupa de pregatirea echipei, acest rol urmand sa-l indeplineasca Pavel Badea, ca antrenor principal. Un alt element-surpriza ar putea fi cooptarea lui Gica Popescu, scoala de fotbal a acestuia urmand sa devina pepiniera Universitatii. (Vicentiu Neagoe, Mario Morcov)

PRET UNIC
Daca situatia viitoare a clubului nu a fost inca definita, oltenii stiu sigur ca pentru ei urmeaza cel mai important meci din campionat, impotriva lui Dinamo. Pentru aceasta, conducerea Universitatii a stabilit ca intrarea la meci sa se faca pe baza de bilete, care vor avea un pret unic, indiferent de locul ocupat pe "Ion Oblemenco": 50.000 de lei. Incepand de maine, clubul va pune in vanzare 20.000 de tichete, pentru a evita busculadele la sfarsitul saptamanii, cand sunt asteptati mii de fani din toata Oltenia. De asemenea, se apreciaza ca stadionul va fi arhiplin duminica, fiind asteptati si aproximativ 2.000 de fani ai lui Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport