x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se anunta curatenie de iarna

Se anunta curatenie de iarna

12 Noi 2004   •   00:00

Imediat dupa intalnirea tur din "sferturile" Cupei Romaniei, desfasurate miercuri la Craiova, managerul general al Universitatii, Pavel Badea, a dezvaluit ca din iarna mai multi componenti ai echipei vor fi pusi pe lista de transferuri.

VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

SOLUTIE. Staicu ar putea pierde clubul in dauna Primariei care intentioneaza sa faca un sondaj printre craioveni
SECRET. "Badita" nu a dorit sa detalieze, continuand: "Nu stiu nici eu daca voi mai fi din iarna, asa ca nu pot da numele jucatorilor care vor fi pusi pe liber. In plus, mai sunt de disputat cateva meciuri, asa ca nu este normal sa-i nominalizez, pentru ca, deocamdata, sunt ai nostri si cu ei defilam. Ei sunt actorii si cu ei mergem mai departe". In schimb, ieri, patronul Dinel Staicu a dezvaluit despre cine e vorba. Este vorba despre sapte jucatori: Tataru, Vigariu, Borbely, Bastina, M. Ilie, Ungureanu si L. Preda.

PE FARAS. Patronul oltenilor a mai spus ca acestia nu au facut fata rigorilor Diviziei A. "Dorim sa ne dispersam de ei pentru a aduce alti jucatori tineri. Mai avem pe lista cateva nume, cum ar fi Jovanovic si Murgan, dar cred ca o sa le mai oferim o sansa pentru ca sunt tineri. Pe Jovanovic am dat si o gramada de bani in vara, cand l-am adus. Am platit celor de la Vaslui 50.000 de dolari", a declarat Staicu, adaugand: "In afara de Borbely, toti vor fi pusi pe lista de transferari. Pe Borbely insa am de recuperat banii pe care i-am platit cand a fost adus la Craiova si vom negocia plecarea sa. Are o oferta din Siria si probabil il vom da cu imprumut". Badea a mai adaugat ca meciul cu Dinamo, din etapa viitoare, este unul capital pentru olteni. "Sunt sigur ca stadionul va fi arhiplin si spectatorii ne vor conduce spre victorie".

VEDETE
Desi nu ar vrea sa se desparta de ei, pe o alta lista a plecarilor se mai afla si vedetele Universitatii: Guso, Daouda, Bundea, Plesan si Njock, care intra insa in alta categorie. "De acestia nu as vrea sa ne despartim, dar am anuntat ca nu mai pot tine echipa, iar daca au oferte tentante, le voi da drumul", a conchis Staicu. De la Craiova ar putea pleca Plesan, internationalul oltean avand mai multe oferte din strainatate. Pretul acestuia ar fi de doua milioane de dolari, suma ce ar amortiza cheltuielile lui Dinel Staicu, care s-ar retrage.

×
Subiecte în articol: sport