x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se gandesc la titlu

Se gandesc la titlu

21 Dec 2004   •   00:00

Aflati pe locul 5 la finalul turului, la egalitate cu echipa de pe locul 2 si la 6 puncte in urma Stelei, rapidistii spun ca nu au renuntat inca la ideea castigarii titlului in acest sezon.

IONUT PADURARU

CHEF. Negru, Daniel Niculae, Maldarasanu si Dinu Gheorghe au dansat impreuna cu fanii in ritmul manelistilor Dan Armeanca si Elvis
Prezent la petrecerea de sfarsit de an a suporterilor, presedintele clubului Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat ca gruparea giulesteana este inca in carti pentru castigarea campionatului.

REVENIRE. "Avem nevoie in 2005 de liniste si rabdare, deoarece avem o echipa tanara, dar cu un moral scazut uneori. Asta s-a vazut si din punctele pierdute in deplasarile de la Bacau si Cluj, urmate apoi de victoriile in fata celor de la Steaua si Dinamo", a spus Dinu Gheorghe. Oficialul rapidist a comentat si sansele rivalei din Ghencea de a se califica in optimile Cupei UEFA, in dauna echipei spaniole Valencia: "Steaua nu trebuie sa se teama de Valencia. Cred ca ambele echipe au sanse egale. Singurul inconvenient pentru Steaua este ca in momentul disputarii meciurilor cu Valencia in campionatul Spaniei se va juca, in timp ce in Divizia A va fi pauza".

DORINTE. Mijlocasul Marius Maldarasanu a spus ca tot ce isi doreste pentru anul viitor este un titlu de campion. "Sunt de sapte ani la Rapid si stiu ce inseamna spiritul acestei echipe. Nu vreau sa plec de aici, dar am o varsta si vreau sa termin cu fotbalul cum trebuie, cu un titlu de campion", a precizat Maldarasanu. Directorul sportiv al gruparii guilestene, Paul Cazan, considera ca echipa sa are nevoie de mai mult curaj pentru pentru a se putea bate la titlu. "Pentru a castiga campionatul avem nevoie ca si in deplasare sa dam dovada de acelasi curaj ca in Giulesti. Avem doi antrenori tineri, care trebuie sa faca in asa fel incat echipa sa joace cu acelasi curaj si acasa si in deplasare, numai atunci Rapid va fi o forta", a comentat Cazan.

PROPUNERE
Liderul galeriei Rapidului, Gheorghe Raducan, a declarat ca suporterii giulesteni nu se vor alia cu cei ai rivalelor Steaua si Dinamo pentru a protesta impotriva jandarmilor, cum propusese presedintele executiv al ros-albastrilor, Mihai Stoica: "Nu cred ca este bine sa aderam la ceea ce spune Stoica. Noi am propus ca jandarmii sa nu mai aiba contact direct cu galeria, pentru ca de multe ori ei gresesc, la fel si noi si aceste greseli de multe ori nu ni le asumam. Asa ca ar fi bine ca sectoarele galeriilor sa fie pazite de firme de specialitate".
REVENIRE
La petrecere a participat si fostul atacant al Rapidului, Marius Sumudica, care a promis suporterilor ca se va intorce sa-si incheie cariera in Giulesti. De asemenea, Sumudica a mai declarat ca fosta sa echipa va fi o candidata serioasa la titlul de campioana. "Ma voi intoarce la Rapid cat de curand, dar pana atunci veti vedea cum acesti baieti minunati le vor inchide gura dinamovistilor si stelistilor. Rapid sigur se va bate pentru titlu", a afirmat fostul jucator rapidist, care a fost unul dintre animatorii petrecerii, cantand alaturi de orchestra.
×
Subiecte în articol: sport