x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Se intoarce Savin?

Se intoarce Savin?

16 Dec 2004   •   00:00

Situatia financiara grava existenta la gruparea ardeleana l-a facut pe presedintele Viorel Malusel sa se gandeasca la fostul finantator, Emanoil Savin, retras de la echipa de cateva luni. Malusel incearca sa gaseasca solutii pentru achitarea macar a unor restante catre jucatori.

LUCIAN DOBRATER

GREVISTI. Presedintele lui Apullum a fost somat de catre fotbalisti sa achite restantele pana martea viitoare. "Este bine ca Dinamo s-a tinut de cuvant si ne-a virat prima transa, de 50.000 de dolari, in contul transferului lui Tibor Moldovan, chiar daca banii nu ne-au intrat inca in cont", a declarat Malusel. Suma restantelor se ridica la peste 75.000 de dolari, in fruntea "topului" aflandu-se Dorin Miclea, cu un "pasiv" de 13.000 de dolari, Bumb cu 12.600 de dolari si Cosmin Bar cu 9.000 de dolari. Din acest motiv, mai multi jucatori si-au depus dosare pentru a deveni liberi, cel mai vehement fiind Alin Paleacu, aflat aproape de a semna cu Dinamo.

GARANTII. Despre posibila revenire la echipa a lui Emanoil Savin, Malusel a precizat: "Am discutat cu Savin pe aceasta tema si mi-a spus ca ar fi de acord sa reinvesteasca la echipa, insa cere acordarea unor garantii ferme. Probabil ca in schimbul banilor va dori sa primeasca un jucator. Poate Iurisniti, poate altul, sa vedem ce se va decide cu ocazia banchetului de sambata, unde am invitat toate oficialitatile".

×
Subiecte în articol: sport