x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Serena Williams a fost eliminată din US Open de Ajla Tomljanovic

Serena Williams a fost eliminată din US Open de Ajla Tomljanovic

03 Sep 2022   •   10:40
Serena Williams a fost eliminată din US Open de Ajla Tomljanovic
Sursa foto: Hepta

Serena Williams a fost eliminată din US Open de Ajla Tomljanovic, ratând ceea ce ar fi însemnat un record de 24 de titluri de Grand Slam la simplu.

Williams a ajuns în turul al treilea după ce a eliminat-o de la US Open pe favorita numărul doi la câștigarea trofeului, Anett Kontaveit, dar a fost eliminată vineri seară de Ajla Tomljanovic, locul 46, cu 7-5, 6-7 (4), 6-1.

Fostul număr unu mondial a salvat cinci mingi de meci în ceea ce s-a dovedit a fi ultimul game, dar nu a putut să o oprească pe a șasea.

Înfrângerea a privat-o pe Williams de un record de 24 de titluri de Grand Slam la simplu.

Tomljanovic a declarat după aceea: "Îmi pare foarte rău doar pentru că o iubesc pe Serena la fel de mult ca și voi. Ceea ce a făcut ea pentru sportul de tenis este incredibil. Nu m-am gândit niciodată că voi avea șansa de a juca împotriva ei în ultimul ei meci, când eram copil și mă uitam la toate acele finale".

Williams, care a jucat primul ei meci de tenis profesionist în 1995, la vârsta de 14 ani, a salutat calm stadionul, după meci, în timp ce în difuzoare se auzea hit-ul „Simply The Best” al Tinei Turner.

"Am încercat. Ajla a jucat doar un pic mai bine. Mulțumesc, tati, știu că te uiți. Mulțumesc mamei. Le mulțumesc tuturor celor care sunt aici, care au fost de partea mea de atâția ani, zeci de ani”, a spus Serena Williams, conform Sky News.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: serena williams