x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Serena Williams ar putea reveni pe terenul de tenis

Serena Williams ar putea reveni pe terenul de tenis

21 Oct 2022   •   06:45
Serena Williams ar putea reveni pe terenul de tenis

Serena Williams, prezentă miercuri la un eveniment dedicat start-up-urilor în San Francisco, a spus zâmbind că sunt şanse foarte mari să revină pe terenul de tenis, deşi ultima ediţie a US Open părea să fi marcat încheierea carierei sale, transmite site-ul The San Francisco Standart, citat de L'Equipe.

Jucătoarea americanca în vârstă de 41 de ani a vorbit despre sfârşitul carierei.

"Nu m-am retras. Şansele (să revin) sunt foarte mari. Puteţi veni la mine acasă, veţi vedea că am un teren", a spus sportiva. "Nu m-am gândit niciodată cu adevărat la retragere. Zilele trecute am intrat însă pe teren şi pentru prima dată în viaţă m-am dat seama că nu joc având în vedere o competiţie şi mi s-a părut foarte ciudat", a mai spus Serena.

Învingătoare a 23 de turnee de Mare Şlem, Williams nu a anunţat niciodată în mod public încheierea activităţii sale competiţionale, dar reacţia sa după înfrângerea de la US Open la începutul lunii septembrie au dat de înţeles că ea şi-a luat adio de la terenurile de tenis. În plus,  numele său nu mai apare în prezent în clasamentul WTA. După afirmaţiile sale de miercuri, Williams a lăsat să se înțeleagă că este posibilă o revenire în competițiile sportive.

×
Subiecte în articol: serena williams