x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Serena Williams își amână retragerea cu o victorie în primul tur la US Open

Serena Williams își amână retragerea cu o victorie în primul tur la US Open

30 Aug 2022   •   11:40
Serena Williams își amână retragerea cu o victorie în primul tur la US Open
Sursa foto: Hepta

Serena Williams a arătat că nu este încă pregătită să se retragă, avansând în turul al doilea la US Open, după o victorie 6-3 6-3 cu Danka Kovinic.

Victoria în fața lui Kovinic (locul 80) va fi un impuls de încredere pentru Williams. În așteptare se află estonianca Anett Kontaveit, a doua favorită, care a trecut fără probleme de Jaqueline Cristian cu 6-3 6-0.

Williams și-a indicat intenția de a se retrage într-un articol din Vogue la începutul lunii august, spunând că "evoluează departe de tenis", dar nu a confirmat niciodată că US Open este ultimul eveniment la care participă.

Pentru fanii tenisului, însă, mesajul a fost clar, U.S. Open va fi locul ultimei evoluții.

În cadrul unei ceremonii de după meciul de celebrare a carierei sale, care nu era încă încheiată, Williams a dat cel mai clar semn de până acum că US Open va fi într-adevăr ultimul ei turneu și a precizat acest lucru mai târziu în conferința de presă.

"Este extrem de dificil în continuare, pentru că îmi place la nebunie să fiu acolo", a spus Williams. "Cu cât joc mai multe turnee, simt că locul meu este acolo. Dar este momentul să evoluez".

Aflată la cea de-a 21-a participare la US Open, Williams nu a pierdut niciodată în primul tur, iar victoria în fața lui Kovinic a fost a 106-a la Flushing Meadows.

În timp ce Kovinic s-a bucurat de cel mai bun sezon de Grand Slam al carierei sale, ajungând în turul al treilea atât la Australian Open, cât și la Roland Garros, ea nu mai câștigase niciun meci la Roland Garros.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: serena williams