x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sfat pentru Mutu: "Fugi din tara!"

Sfat pentru Mutu: "Fugi din tara!"

29 Noi 2004   •   00:00

Dumitru Dragomir il da cateva sfaturi lui Adrian Mutu pentru ca acesta sa revina cat mai repede la o conduita sportiva buna dupa suspendarea pentru consum de cocaina. Presedintele LPF ii recomanda fostului atacant al lui Chelsea sa stea cat mai departe de Romania pe perioada cat nu va putea evolua in competitii oficiale.

SFETNIC. Mitica a gasit cheia iesirii din impas a lui Mutu
SFATURI. Dragomir este de parere ca in tara noastra Mutu ar fi supus tentatiilor la tot pasul si nu ar avea liniste din cauza atentiei pe care i-ar acorda-o presa. "Am patru sfaturi pentru Mutu: tine aproape de familie, pentru ca te poate ajuta, nu mai cheltui atatia bani, rupe-te definitiv de anturajul in care te-ai invartit pana acum si fugi din Romania. Aici esti tentat sa te urci fara carnet la volan, iar daca dai un autograf pe strada la o domnisoara presa scrie ca ai o aventura", i-a transmis Dragomir lui Mutu.

CARACTERIZARE. Dragomir i-a facut o scurta caracterizare lui Mutu, adaugand ca are incredere ca acesta ar putea reveni in postura de capitan al nationalei. "Mutu este un copil rasfatat, dar eu am mare incredere in el. A cazut intr-un anturaj idiot, s-a despartit de sotia sa, lucru pe care nu trebuia sa-l faca, si uite asa, incet-incet, a alunecat pe panta asta neagra. Acum el trebuie sa dovedeasca mult caracter ca sa revina acolo unde a fost". (Ionut Paduraru)

IN APARARE
Dragomir sustine ca presedintele FRF, Mircea Sandu, nu este vinovat pentru situatia in care se afla prima reprezentativa a Romaniei: "Mircea Sandu a gresit doar cand l-a dat afara pe Piturca la cererea jucatorilor. De vina pentru situatia nationalei sunt antrenorii. Nu este posibil sa nu joci in Armenia cu Mitea, care da o gramada de goluri pentru Ajax, cu Vali Nastase, care evolueaza foarte bine in Italia, sau cu golgeterul Diviziei A, Daniel Niculae. Selectia pentru meciul de la Erevan a fost total deplasata".

×
Subiecte în articol: sport mutu