x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Si Lucescu refuza nationala

Si Lucescu refuza nationala

23 Noi 2004   •   00:00

Nominalizat alaturi de Ladislau Bölöni, Gheorghe Hagi si Victor Piturca la postul de selectioner, Mircea Lucescu nu este interesat sa preia fraiele echipei nationale.

DELIA GOMOESCU

NU POATE. Mircea Lucescu ar onora oferta FRF daca nu ar fi conditionat de contractul ferm cu Sahtior
DUBLU ROL. Potrivit site-ului ukrainiansoccer.net, Lucescu a vorbit deja cu oficialii Federatiei Romane de Fotbal si a declinat oferta. "Este adevarat ca FRF m-a contactat, dar nu iau in calcul posibilitatea de a deveni selectionerul Romaniei, deoarece sunt legat de Sahtior si nu vreau sa imi reziliez contractul. Mi-au sugerat varianta de a fi atat antrenor la nationala, cat si la Sahtior, dar le-am spus sa se adreseze patronului Rinat Ahmetov. Experienta mea anterioara ca antrenor imi spune ca aceasta varianta este rareori de succes", a spus Lucescu.

INCERCARE. Totusi secretarul general adjunct al FRF, Cristian Bivolaru, delegat UEFA la meciul AC Milan - Sahtior, va incerca sa-l convinga pe patronul formatiei ucrainene, Rinat Ahmetov, sa-i permita antrenorului roman sa preia conducerea tehnica a nationalei. "Am doua scrisori, una pentru Mircea Lucescu si una pentru Ahmetov. Sa vad ce pot sa fac", a spus Bivolaru, care a plecat ieri la pranz spre Milano. Cotidianul francez L’Equipe a scris luni ca si Ladislau Bölöni a refuzat propunerea FRF. Avand in vedere ca nici Gheorghe Hagi nu ar intentiona sa accepte, Victor Piturca ramane singurul candidat.

×
Subiecte în articol: sport