x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sigure de victorie

Sigure de victorie

19 Noi 2004   •   00:00

De la suspendarea jucatorilor Senin, Apostol si Baicu, Farul a jucat peste medie din acel moment, dar partida cu Rapid este una a adevarului.

DANIEL STAN

REVEDERE. Pascovici (stanga) da piept azi cu Ilyes
"Va fi cel mai greu meci din sezon. Unul crucial pentru noi. Sper sa avem determinare sa invingem, mai ales ca va fi ultimul meci in fata propriilor suporteri", a declarat antrenorul "marinarilor", Petre Grigoras. Constantenii vor evolua pe o prima dubla, de 1.600 de dolari, in cazul unui succes. "Un atu in plus este faptul ca baietii sunt cu platile la zi. Asta ii va mobiliza mai mult", a completat Grigoras.

INCREDERE. La randul lor, giulestenii nu se gandesc decat la victorie, in caz contrar urmand a pierde "plasa" Stelei in lupta pentru titlu. "Va fi un meci echilibrat. Ambele echipe isi doresc victoria si am incredere ca o vom obtine noi. Daca la nationala nu a avut ocazia, il astept pe Daniel Niculae sa-si ajute coechipierii si, daca va si inscrie, va fi cu atat mai bine", a declarat antrenorul "visiniilor", Razvan Lucescu. Acesta nu ii va avea la dispozitie pe Perja si pe Bordeanu, ambii accidentati, insa l-a inclus in lot pe "rebelul" Sabin Ilie. La meci va veni si patronul George Copos, care a precizat sec: "Sunt sigur de victorie!".

×
Subiecte în articol: sport