x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Silviu Balace e giulestean

Silviu Balace e giulestean

05 Ian 2005   •   00:00

Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a reusit al doilea transfer din aceasta iarna, ajungand la un acord cu Anton Dobos in privinta lui Silvian Balace. Acesta a semnat un contract pe 3 ani cu giulestenii, urmand sa primeasca un salariu de 60.000 de dolari pe sezon.

SORIN ANGHEL

APEL. "Alo! Momentan nu pot sa vorbesc. Sunt ocupat. Dau goluri!", asa suna mesajul de pe mobilul lui BalaceSil
Giulestenii au reusit sa obtina semnatura timisoreanului Silviu Balace, acesta fiind cel de-al treilea transfer reusit de Rapid in pauza competitionala, dupa cele ale lui Mugurel Buga si Marius Postolache.

INTELEGERE. Mutarea jucatorului originar din Caracal s-a perfectat marti seara, atunci cand presedintele gruparii de sub Podul Grant, Dinu Gheorghe, si conducatorul lui "Poli" AEK, Anton Dobos, s-au aflat fata in fata. Cele doua parti au convenit ca banatenii sa primeasca in schimbul mijlocasului in varsta de 26 de ani suma de 200.000 de dolari. "Am ajuns la un acord cu presedintele timisorenilor, Toni Dobos, si cu impresarul jucatorului, Florian Iacob. Jucatorul a fost ocupat la inceputul saptamanii, dar nu sunt probleme si vom semna actele cu el", a confirmat ieri transferul presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe.

DETALII. Silviu Balace, care in turul campionatului a imbracat de 13 ori tricoul lui "Poli" AEK, reusind sa marcheze un singur gol, a semnat un contract pe 3 ani cu Rapidul, urmand sa primeasca 60.000 de dolari pe sezon. Dinu Gheorghe s-a deplasat ieri la Timisoara pentru a obtine semnatura lui Balace. Excursia lui "Vama" in Banat are ca scop si realizarea transferului senegalezului Mansour, care este curtat intens si de Steaua. Din dorinta sa de a se razbuna pe Gigi Becali, Dobos este posibil sa-l orienteze pe Mansour catre Rapid. Gruparea din Ghencea a incercat sa obtina semnatura jucatorului senegalez fara sa negocieze cu oamenii din conducerea lui "Poli" AEK.

IMPRUMUT
Conducerea Rapidului a decis sa-i cedeze la Brasov pe Ionut Rada si pe Ciprian Vasilache de la Gloria Bistrita in schimbul lui Mugurel Buga, jucator pentru care au platit si 200.000 de dolari. Cei doi au ajuns in Giulesti in urma cu an, atunci cand gruparea de sub Podul Grant era condusa de impresarul Ioan Becali. O data cu venirea lui Razvan Lucescu pe banca tehnica, cei doi si-au pierdut sansele de a deveni titulari, Vasilache fiind imprumutat in vara la formatia lui Jean Padureanu.

PREGATIRE
Giulestenii vor efectua in aceasta iarna doua stagii de pregatire in Turcia si unul la Poiana Brasov. Jucatorii isi vor relua pregatirile in vederea noului sezon pe 10 ianuarie si vor efectua a doua zi vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva. Intre 11-16 ianuarie va avea loc un cantonament la Poiana Brasov, dupa care vor urma doua turnee in Turcia, in perioadele 19-30 ianuarie si 15 februarie - 2 martie. Prima etapa a returului este programata pe 11 martie.

×
Subiecte în articol: sport