x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simionas, in locul lui Cartu?

Simionas, in locul lui Cartu?

18 Noi 2004   •   00:00

Iminenta plecare a actualului tehnician la Universitatea Craiova l-ar putea readuce pe banca Otelului pe Vasile Simionas, cel care a calificat gruparea de pe Dunare de doua ori consecutiv in Cupa UEFA.

DANIEL STAN

MULTUMIT. Contractul lui Sorin Cartu cu Otelul Galati expira la finele acestui an, tehnicianul nedorind, in vara, prelungirea pe mai mult de 6 luni a intelegerii cu Otelul. Venit la echipa in vara anului 2003, "Sorinaccio" a reusit performanta de a califica echipa in finala Cupei Romaniei, pierduta, 0-2, cu Dinamo. A urmat participarea in Cupa UEFA, unde "otelarii" nu mai ajunsesera de sase ani. In ciuda deselor contre cu presedintele Nicolai Boghici, acesta a recunoscut: "Sorin a facut treaba foarte buna la Galati si sunt multumit. Il inteleg daca vrea sa plece la Craiova, este normal, e acasa".

VARIANTE. Vehiculat de mai multa vreme, numele lui Vasile Simionas a revenit in actualitate, mai ales de cand tehnicianul a ramas doar un simplu angajat la Poli Iasi. Simionas are si avantajul faptului ca a facut performanta la Otelul, reusind doua sezoane consecutive sa califice echipa in Cupa UEFA. De asemenea, e posibil sa existe tratative si cu Mihai Stoichita.

PLECARI
La sfarsitul turului, exceptandu-l pe antrenorul Sorin Cartu, urmeaza sa mai paraseasca gruparea de la Dunare si o serie de jucatori. Este vorba de Nanu, Calin si Bobi Verdes, care ar dori sa-l urmeze pe tehnician la Universitatea Craiova, cei trei fiind adusi la Otelul la cererea expresa a lui Cartu. De asemenea, mijlocasul Ciprian Danciu, convocat la echipa nationala pentru meciul cu Armenia, este dorit de Dinamo, aceeasi destinatie putand-o avea si golgeterul Iacob. Referitor la acest posibil exod, presedintele Neculai Boghici a precizat: "Noi nu am auzit ca ar dori sa plece vreun jucator. Ei se afla sub contract cu noi, dar, daca nu mai doresc sa continue la Otelul, vom vedea. Vom discuta cu fiecare in parte, dar abia dupa terminarea sezonului".

×
Subiecte în articol: sport