x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Simona Halep are adversare facile in primele doua tururi la US Open 2022

Simona Halep are adversare facile in primele doua tururi la US Open 2022

25 Aug 2022   •   20:09
Simona Halep are adversare facile in primele doua tururi la US Open 2022
Sursa foto: hepta

Jucătoarele române de tenis și-au afllat joi seara adversarele din primul tur al turneului de Grand Slam US Open de la Flushing Meadows. Simona Halep va debuta cu o sportivă venită din calificări. Jaqueline Cristian o va întâlni pe favorita numărul 2, Anett Kontaveit.

România va fi reprezentată la turneul american, direct în primul tur, de Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Elena Ruse și Jaqueline Cristian.

Alte trei jucătoare românce se află în luptă, în calificări, pentru un loc pe tabloul principal, acestea fiind Alexandra Ignatik, Ana Bogdan și Gabriela Lee, toate ajunse în turul 2 al calificărilor.

Simona Halep va juca primul meci la US Open în compania unei jucătoare venite din calificări. În turul al doilea, sorții i-au hărăzit pe câștigătoarea meciului dintre Magdalena Frech și Rebecca Marino.

Irina Begu o va întâlni pe ultima favorită de pe tablou, belgiana Elise Mertens, în timp ce Sorana Cîrstea o va avea ca adversară pe germana Laura Siegemund (216 WTA).

Elena Ruse va avea un meci dificil cu australianca Daria Saville (73 WTA), iar Jaqueline Cristian, aflată la primul turneu după revenirea în urma accidentării, are parte de cea mai dificilă confruntare, ea fiind nevoită să o întâlnească pe estoniana Anett Kontaveit, numărul 2 mondial în clasamentul WTA.

Cap de serie numărul unu al turneului este Iga Swiatek. Ea o va înfrunta în primul tur pe Jasmine Paolini, iar în turul secund așteaptă pe învingătoarea meciului dintre Greet Minnen și Sloane Stephens, câștigătoarea din 2017.

Emma Răducanu, campioana în exercițiu, se va confrunta cu franceza Alize Cornet, în timp ce într-un alt meci din primul tur, Naomi Osaka o va înfrunta pe Danielle Collins.

Serena Williams începe ultimul său turneu din istorie împotriva Dankăi Kovinic, în timp ce sora ei, Venus Williams, o va înfrunta pe Alison van Uytvanck.

Leylah Fernandez, care a ajuns în finală anul trecut, o înfruntă pe Oceane Dodin, în timp ce Maria Sakkari va avea ocazia să își lua revanșa în fața Tatjanei Maria, după înfrângerea de la Wimbledon.

Bianca Andreescu, campioana din 20019, se va confrunta cu o altă vedetă de la Wimbledon, Harmony Tan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: simona halep