x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Situatia e clara

Situatia e clara

02 Dec 2004   •   00:00

Plecarea lui Ion Moldovan in ziua meciului cu Universitatea Craiova nu a fost asa intempestiva cum s-a lasat sa se inteleaga, cu tactica antrenorului care s-a sacrificat pentru binele echipei, pentru iesirea din starea de soc.

ANDREI NICOLESCU

OFICIALIZARE. Aceasta s-a produs in urma unei discutii intre "Comisar" si persoane din conducerea clubului FC Arges, care au intocmit pe loc si o conventie de incetare a raporturilor de munca cu acordul partilor. Moldovan si Ilinca au semnat aceasta conventie care pune capat oricaror discutii ulterioare cu privire la datorii financiare neachitate sau alte litigii de ordin juridic. Cele doua parti s-au inteles si in privinta sumelor pe care "Comisarul" le mai avea de luat de la Pitesti, din contractul sau de 60.000 de dolari scazandu-se amenda de 10.000 de dolari primita dupa infrangerea de pe teren propriu cu FC Brasov si o alta penalizare pentru neindeplinirea obiectivului fixat pentru aceasta iarna.

PETITIE. Hartia cu cele doua semnaturi va fi depusa astazi la FRF pentru ca, la urmatoarea sedinta ordinara a Comisiei Juridice, sa se ia act de ea si sa se constate incetarea raporturilor de munca dintre Ion Moldovan si clubul FC Arges. Chiar daca nu va mai avea tangenta cu FC Arges, Moldovan se va desparti de clubul la care lucreaza din anul 2002 abia de la 1 ianuarie 2005.

×
Subiecte în articol: sport