x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Slavia Praga - Steaua - Credit pentru Gică Hagi?

Slavia Praga - Steaua - Credit pentru Gică Hagi?

de Florin Gongu    |    20 Sep 2007   •   00:00
Slavia Praga  -  Steaua - Credit pentru Gică Hagi?
Sursa foto: Cristian Nistor/

Zvonurile potrivit cărora zilele lui Gică Hagi pe banca tehnică a Stelei sunt numărate au fost infirmate ieri de patronul Gigi Becali, insă informaţiile sunt multe şi contradictorii.

Zvonurile potrivit cărora zilele lui Gică Hagi pe banca tehnică a Stelei sunt numărate au fost infirmate ieri de patronul Gigi Becali, insă informaţiile sunt multe şi contradictorii.

Inaintea antrenamentului oficial susţinut marţi de Steaua, la Praga, inaintea meciului cu Slavia, de aseară, din grupa H a Ligii Campionilor, Gigi Becali a incercat să detensioneze tensiunea pe care a implementat-o la echipă in urma declaraţiilor din ultimele zile.

CONTINUITATE. "Nişte tămpenii, cum să-l contactez pe Mircea Rednic? Aşa mă ştiţi voi pe mine, cănd eu am antrenor la Steaua? Eu nu fac lucruri pe ascuns. Intrebaţi-l pe Rednic. Nu că nu-l respect pe Rednic, dar nu are ce să caute la Steaua. Este antrenor bun, dar la Steaua nu are cum. Şi atunci cănd va fi cazul, dar acum nu este cazul, antrenor va fi tot un stelist. Nici după acest meci, indiferent dacă pierdem sau căştigăm, nu se pune problema să-l schimb pe Hagi", a spus Becali, inainte de antrenamentul efectuat marţi de Steaua pe stadionul din Praga. La conferinţa de presă oficială, Hagi lăsase de inţeles că atmosfera nu este deloc una bună. "Important e că Steaua a făcut ceea ce era mai important la inceput, intr-o presiune foarte mare. Atmosfera de la noi nu este aşa de bună ca şi cea a adversarului, dar lucrul cel mai important este acela că echipa a confirmat şi a ajuns in Liga Campionilor".

CONTRADICŢIE. In ciuda declaraţiei lui Gigi Becali, ultimele informaţii indică faptul că situaţia in privinţa băncii tehnice nu s-a schimbat prea mult in Ghencea. Unul din acţionarii lui Dinamo, Vasile Turcu, a dezvăluit ieri că a fost contactat de patronul Stelei, care s-a interesat de un transfer al fundaşului ghanez George Blay, adus in Ştefan cel Mare de Mircea Rednic. Episodul confirmă, indirect, că Rednic este una dintre soluţiile pentru inlocuirea lui Hagi, iar o eventuală achiziţie a lui Blay ar fi făcută clar la sugestia acestuia. O altă variantă pentru postul de antrenor al roş-albaştrilor ar fi italianul Massimo Pedrazzini, actualmente secund al lui Hagi, omul adus la Steaua de Walter Zenga şi readus la dorinţa lui Cosmin Olăroiu inainte de startul sezonului.

Frig

Jucătorii Stelei nu şi-au făcut ieri plimbarea obişnuită inaintea meciului cu Slavia, ieşind doar pentru căteva minute in faţa hotelului in care sunt cazaţi, deoarece la Praga temperatura este extrem de scăzută, in jurul a 10-12 grade Celsius. Fotbaliştii lui Gică Hagi au ieşit din Hotelul Praha, au stat in faţa clădirii aproximativ cinci minute, acuzănd faptul că este foarte frig. După aproximativ cinci minute, Zapata, Dică şi compania au revenit in camere. Au fost insă şi căţiva curajoşi, printre care Victoraş Iacob, Surdu şi Cristocea, care au mers intr-un parc din apropiere, in timp ce managerul sportiv Adrian Ilie s-a plimbat pentru căteva minute alături de Petre Marin.

Proces

Judecătoria Buftea a luat act ieri de renunţarea la judecată a lui Gigi Becali in procesul cu Mihai Stoica, avănd ca obiect revocarea unei donaţii, un teren de 500 de metri pătraţi, in Pipera, dosarul fiind inregistrat la data de 22 august. In toamna anului trecut, cănd Mihai Stoica era manager general al Stelei, patronul roş-albaştrilor i-a donat acestuia, dar şi altor persoane din cadrul clubului căte un teren de 500 de metri pătraţi in zona Pipera. Valoarea terenului primit de Stoica este de aproximativ 150.000 de euro. In primăvară, Stoica a fost numit preşedinte la Unirea Urziceni. In luna august, Stoica l-a atacat dur pe Becali, după ce finanţatorul l-a criticat pe actualul antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi.

×
Subiecte în articol: sport steaua Gheorghe Hagi