x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Solutii africane in Ghencea

Solutii africane in Ghencea

18 Ian 2005   •   00:00

Dupa ce a ratat transferul atacantului Gueye Mansour, de la "Poli" AEK, Steaua a ramas orientata pe pista senegaleza.

SURPRINZATOR. Innebunit de Mansour, patronul Stelei, Gigi Becali, e decis sa transfere senegalezi in Ghencea
Luni au sosit la Bucuresti Mamadou Traore (23 de ani, atacant) si Adama Gueye Ndembe (22, mijlocas defensiv sau fundas stanga).

CAMPIONI. Cei doi fotbalisti africani provin de la campioana Senegalului, Jaafar Dakar, echipa care conduce si in actuala editie de campionat. Ei au fost insotiti la Bucuresti chiar de catre presedintele clubului, Diop Falluo, care s-a intalnit ieri si cu patronul Stelei, Gigi Becali.

TESTARE. Traore si Ndembe au fost cazati la mini-hotelul de la stadionul din Ghencea si asteptau ieri rezolvarea formalitatilor vamale pentru a se alatura lotului aflat in Cipru. Ei urmau sa ajunga aseara in Insula Afroditei, unde vor fi testati de Zenga in primul "amical", contra rusilor de la Luch-Energya Vladivostok. (Mihai Igirosanu)

CE SE INTAMPLA CU OGARARU?
Conform ultimelor informatii, fundasul dreapta al Stelei, George Ogararu, a plecat aseara catre Cipru, impreuna cu senegalezii Traore si Gueye. Motivul pentru care el si-a amanat plecarea in Insula Afroditei o data cu echipa ramane invaluit in mister. Unele surse sustin ca el s-ar fi aflat in Franta, pentru a negocia un posibil transfer la prim-divizionara OGC Nice, in vreme ce altele dezvaluie ca fiica sa ar fi avut o serioasa problema medicala, fiind internata in spital. In orice caz, Ogararu a avut, din cate se pare, acordul antrenorului Walter Zenga pentru a sosi in Cipru cu o intarziere de doua zile.

×
Subiecte în articol: sport