x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sparg ghinionul?

Sparg ghinionul?

de Dragos Stoica    |    15 Oct 2005   •   00:00
Sparg ghinionul?

Razvan Lucescu crede ca partida din aceasta seara este cea mai grea deplasare a elevilor sai din intregul tur de campionat.

In turul campionatului trecut, FCM Bacau invingea Rapid cu scorul de 2-1, dupa ce doi dintre fundasii oaspetilor, Marius Constantin si Vasile Maftei, s-au ciocnit intre ei si le-au permis gazdelor sa inscrie golul victoriei.

REVANSA. Comentand meciul din sezonul trecut, antrenorul feroviarilor, Razvan Lucescu, a afirmat ca elevii sai sunt pregatiti sa se razbune. "Pentru mine, ce a fost anul trecut nu mai conteaza. Nu cred ca pentru infrangerea de atunci au fost vinovati doar Marius Constantin si Maftei, pentru ca meciurile se castiga si se pierd in 11 jucatori. Oricum, acum cred ca ne aflam in fata celei mai grele deplasari din acest tur si ar fi bine sa trecem peste acest meci luand trei puncte", a afirmat ieri-dimineata tehnicianul.

ABSENTE. Pentru partida cu FCM Bacau, giulestenii nu vor putea conta pe serviciile lui Ciprian Vasilache, care este suspendat: "Imi pare teribil de rau ca n-am drept de joc in acest meci. Este foarte important sa invingem, mai ales ca urmeaza meciul cu Steaua si trebuie sa avem un moral bun". De asemenea, Romeo Stancu este inapt pentru meciul de diseara, dupa ce a fost accidentat la un antrenament, din aceasta saptamana, de catre colegul sau Flavius Moldovan.

NU-L CREDE PE BÖLÖNI
Dupa ce Ladislau Bölöni a anuntat ca Rennes va juca cu echipa de tineret contra Rapidului, in meciul programat la 3 noiembrie pe stadionul Giulesti, Razvan Lucescu s-a aratat sceptic fata de declaratia fostului international roman. "Nu cred in aceasta declaratie. Este o mutare strategica si sunt convins ca vor acorda cea mai mare importanta acestei grupe, cu atat mai mult cu cat pentru el va fi si o lupta de orgoliu", a declarat antrenorul. De asemenea, Lucescu a anuntat ca directorul tehnic Mihai Stoica o va urmari pe Sahtior, urmand ca apoi amandoi sa mearga la Rennes si la Stuttgart.
×
Subiecte în articol: sport