x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 10 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 10 septembrie 2004

10 Sep 2004   •   00:00
DANIEL FLOREA ESTE DIN NOU TATIC. Fundasul lui Sahtior Donetk, Daniel Florea, a devenit tatic pentru a doua oara. Sotia sa Alina a nascut, in urma cu cateva zile, o fetita, a doua a cuplului, pe langa Elisa-Milen, care va implini 6 ani in luna noiembrie. Fostul dinamovist nu a hotarat inca ce nume va purta micuta, o decizie urmand a fi luata, impreuna cu sotia sa, in viitorul apropiat. In alta ordine de idei, desi si-a revenit dupa o accidentare mai lunga, galateanul nu prea intra in planurile lui Mircea Lucescu, fiind rezerva in majoritatea meciurilor echipei Sahtior.

BLAZEVICI A FOST OPERAT. Miroslav Blazevici, fostul selectioner al reprezentativei Croatiei, a fost operat de o tumoare la prostata, dupa ce in luna iunie a fost diagnosticat cu cancer. "Interventia chirurgicala s-a desfasurat bine si nu a existat nici o complicatie. Sper sa ma intorc acasa saptamana viitoare", a declarat Blazevici, care in prezent antreneaza echipa Varteks Varazdin, din prima divizie croata. "Ciro", in varsta de 68 de ani, care a obtinut cu selectionata Croatiei locul 3 la CM 1998, a fost operat miercuri intr-un spital din Innsbruck.

"ZIZOU" NU MAI VREA LA NATIONALA. Dupa ce si-a anuntat retragerea de la echipa nationala a Frantei, jucatorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, nu mai este interesat de meciurile pe care le disputa prima reprezentativa a tarii sale. "Zizou" nu a urmarit meciul de sambata dintre Franta si Israel, din preliminariile CM 2006, pentru el fiind mai important un concert al divei Madonna. "Nu am vazut meciul pentru ca eram la un concert sustinut de Madonna", a raspuns jucatorul in momentul in care a fost intrebat ce parere are despre rezultatul meciului cu Israel, 0-0.

CROS INTERNATIONAL LA FIENI. Astazi, la Fieni, va avea loc "Cros-ul anual International" organizat de firma Heidelbergcement. Competitia, care de aceasta data se disputa in Romania la "Cariera Lespezi", va avea la start peste 100 de participanti din opt tari. Concurentii se vor intrece in doua probe, masculin si feminin individual si proba pe echipe.

2 EURO PENTRU TSKA - STEAUA. Pentru meciul din mansa secunda a turului I al Cupei UEFA dintre Steaua si TSKA Sofia, care va avea loc la 30 septembrie, la Sofia, cel mai ieftin bilet costa 4 leva (2 euro). Pretul unui tichet la sectorul A pe stadionul "Balgarskaia Armia" este de 10 leva (5 euro), in timp ce un bilet la sectorul B costa 8 leva (4 euro). Turul se va disputa joi, 16 septembrie, pe stadionul Steaua, de la 20:00.

×
Subiecte în articol: sport