x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 17 septembrie 2004

SPORT/Stirile zilei - 17 septembrie 2004

17 Sep 2004   •   00:00
BULGARII S-AU DISTRAT IN HERASTRAU. Ieri, cu cateva ore inaintea inceperii meciului dintre Steaua si TSKA Sofia, aproximativ 20 de suporteri ai echipei bulgare, dotati cu fulare si steaguri, se aflau in parcul Herastrau. Pe langa faptul ca se racoreau cu bere, fanii alb-rosiilor cantau si scandau din rasputeri numele echipei favorite, iar orice trecator era invitat sa faca o poza alaturi de ei. "Este foarte frumos aici. Suntem pentru prima data in Romania, dar cred ca ne mutam aici pentru ca sunt prea multe fete frumoase care sunt singure prin parc", a spus unul dintre suporteri.

NEDVED SI ZIDANE S-AU ACCIDENTAT. Pavel Nedved s-a reaccidentat la genunchi miercuri, in Liga Campionilor. Se pare ca de aceasta data, lovitura a fost mai putin serioasa, iar cehul ar putea fi apt de joc duminica. Nedved, care a marcat unicul gol al meciului Ajax - Juventus, a declarat ca nu va juca pentru nationala tarii sale pana nu va fi refacut complet dupa accidentarea suferita la Euro 2004. Tot miercuri, francezul Zinedine Zidane a fost schimbat la pauza intalnirii dintre Bayer Leverkusen si Real Madrid, dupa ce a suferit o luxatie la umar. Jucatorul va fi indisponibil aproximativ trei saptamani.

AZI INCEPE ETAPA A 7-A. Astazi incepe cea de-a 7-a etape din cadrul actualei editii de campionat. Meciul care va deschide runda va avea loc la Cluj-Napoca, cu incepere de la ora 17:00. CFR va avea ca oaspete, intr-o partida transmisa in direct de Telesport, pe FC Arges. Partida va fi arbitrata de o brigada formata din Alexandru Deaconu - Ispas Cojocaru, Ionel Popa.

DERBY PE BEGA. Cel mai important meci al rundei cu numarul 7 va avea loc deseara la Timisoara. Echipe infratite prin apropierea dintre cele doua galerii, "Poli" AEK si Rapid isi vor disputa cele 3 puncte. "Galeriile sunt infratite, dar noi suntem infratiti cu noi. Jucam pentru publicul nostru, pentru orgoliul nostru, pentru culorile clubului. George Copos ne-a facut si pe noi desculti si ne-a facut un bine, am castigat urmatorul meci. Sper sa ne zica tot noua ca suntem desculti si sa batem in urmatorul meci", a declarat Robert Ilyes.

BMW SERIA 1 SE LANSEAZA AZI. In aceasta seara, la Clubul Bamboo din Bucuresti se va lansa oficial in Romania noul model al celor de la BMW, Seria 1. "One like no One" este conceptul comunicarii noii aparitii, ce se bazeaza pe caracterul unic al masinii, primul automobil premium din clasa compacta. De fapt, este pentru prima data cand BMW produce un astfel de automobil, ce se va afla in concurenta directa cu Audi A3 Sportback. (Catalin Fainisi)

RECOMPENSA RECORD. 82.000 de euro va fi recompensa pentru atletul care va reusi sa doboare un record mondial in cadrul celei de-a doua editii a finalei circuitului Grand Prix de la Monte Carlo. De obicei, o astfel de performanta este rasplatita cu aproximativ 25.000 de euro. Printre favoritii la obtinerea acestei sume se afla atleta rusa Yelena Isinbaieva, care a stabilit, in urma cu doua saptamani, in concursul de la Bruxelles, un nou record mondial in proba de saritura cu prajina, cu performanta de 4,92 m.

JARNO TRULLI A SEMNAT CU TOYOTA. Pilotul italian Jarno Trulli a semnat un contract pe doua sezoane cu echipa Toyota, urmand ca din sezonul viitor acesta sa fie coechipier cu germanul Ralf Schumacher, in timp ce pilotii de teste vor fi francezul Olivier Panis si brazilianul Ricardo Zonta. Jarno Trulli, in varsta de 30 de ani, castigator in acest an al Marelui Premiu al Principatului Monaco, si-a reziliat marti contractul cu team-ul Renault.

50 DE MILIOANE PENTRU OLIMPICE. Componentele echipajului de 8+1 al Romaniei, medaliat cu aur la JO de la Atena, au fost premiate de grupul de firme Niro Group, partener oficial al Federatiei Romane de Canotaj si asociat al CS Dinamo. Astfel, Elisabeta Lipa, Georgeta Damian, Aurica Barascu, Rodica Florea, Liliana Gafencu, Angela Alupei, Doina Ignat, Ioana Papuc, Viorica Susanu si Elena Georgescu, precum si antrenorii Mircea Roman si Florian Grigore au fost premiati cu cate 50.000.000 de lei.

BAIETII PIERD, FETELE CASTIGA. Echipa de baschet masculin a Romaniei a fost invinsa, miercuri, la Cluj-Napoca, cu scorul de 74-73 (36-38), de reprezentativa Danemarcei, in primul meci din grupa C de calificare la Campionatul European din 2005. In schimb, selectionata feminina a obtinut cea de-a treia victorie, castigand miercuri in fata reprezentativei Israelului cu scorul de 72-63, dupa ce au trecut pe rand de echipele Germaniei (54-51) si Belgiei (68-66). Romancele ocupa primul loc in grupa C, fiind aproape de calificarea la CE din 2005, care se va desfasura in Turcia.

×
Subiecte în articol: sport