x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei - 21 septembrie

SPORT/Stirile zilei - 21 septembrie

21 Sep 2004   •   00:00
IASIUL FARA ANTRENOR SI FARA PRESEDINTE. Dupa infrangerea suferita de Poli Iasi in fata Sportului (1-3), tehnicianul Vasile Simionas a fost demis. In locul lui se vehicula aducerea lui Basarab Panduru sau Mihai Stoichita, insa cei doi au declinat oferta. Astfel, antrenor interimar a fost numit Narcis Ciocarlan. Presedintele clubului, Marius Stan, a declarat ca va parasi aceasta grupare, dupa ce a fost contestat de suporteri la finalul meciului: "Vreau sa-mi vad de ale mele. Voi parasi echipa ieseana. Se pare ca la Iasi se uita foarte repede performanta pe care am reusit-o: promovarea". (Stefan Susai)

PELICI, POSIBIL IN LOCUL LUI GHERMAN. Antrenorul echipei Apulum Alba-Iulia, Stelian Gherman, ar putea fi inlocuit cu Alexandru Pelici, dupa infrangerea suferita, sambata, in meciul cu FC Brasov, scor 1-4, in etapa a VII-a a Diviziei A "Burger". Presedintele executiv al clubului, Viorel Malusel, i-a propus lui Gherman sa devina director tehnic. Inlocuitorul lui Gherman ar putea fi Alexandru Pelici, iar secund Cristi Pojar. O discutie finala, intre Stelian Gherman si Viorel Malusel va avea loc atazi, la sediul clubului. (Lucian Dobrater)

LAURA BADEA, AMBASADOR. Floretista Laura Badea Carlescu este noul ambasador al Romaniei pentru Sport, Toleranta si Spirit Sportiv pe langa Consiliul Europei. Fosta campioana olimpica a inlocuit-o in aceasta functie pe Maricica Puica. Timp de 4 ani Puica a fost ambasadorul Romaniei pentru Sport, functia fiind preluata de pe data de 16 septembrie de Laura Badea. Ceremonia de predare a stafetei va avea loc azi la ora 11:00, la sediul ANS, in prezenta presedintelui Octavian Morariu.

IORDANESCU, LA STOCKHOLM. Anghel Iordanescu a plecat ieri dimineata la Stockholm, unde participa la Uniunea Antrenorilor de Echipe Nationale. In cadrul acestei intalniri se vor face ample analize asupra Campionatului European din Portugalia, printre cei care vor sustine prelegeri numarandu-se si Iordanescu. Selectionerul va lua cuvantul in calitate de fost observator. Generalul va avea si cateva intalniri cu antrenorii adversarilor din preliminariile CM-2006, Karel Bruckner (Cehia) si Marco Van Basten (Olanda).

ALEGERI LA CLUBUL SPORTIV. In cadrul Adunarii Generale care a avut loc ieri, Dumitru Visan a fost ales presedinte al CSJ. Consiliul Director este: Dumitru Visan - presedinte; Dragos Marasoiu, Marius Gherghe, Dumitru Petre, Radu Maxim - vicepresedinti; Romeo Chiriac - secretar general; Lucian Moga, Catalin Carnu si Catalin Oprisan - membri. Nicu Gheara a fost ales presedinte de onoare al CSJ.

×
Subiecte în articol: sport