x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

13 Dec 2004   •   00:00

14 DECEMBRIE 2004

Dinu "Vama" a plecat in Rusia

Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a plecat ieri dupa-amiaza in Rusia pentru a discuta cu oficialii lui Dinamo Moscova detaliile tranferului mijlocasului Marian Aliuta. Rusii ofera in schimbul jucatorului 500.000 de dolari, in vreme ce gruparea de sub Podul Grant cere o suma echivalenta cu 500.000 de euro. Avand in vedere ca antrenorul Razvan Lucescu vrea sa se debaraseze de serviciile lui Aliuta, este foarte posibil ca Dinu "Vama" sa ajunga la un acord cu Dinamo Moscova in privinta vanzarii jucatorului. (Sorin Anghel)

Dinamo - Becali l-ar ajuta pe Piturca

Agentul FIFA Ioan Becali a declarat ca este dispus sa-l ajute pe selectionerul Victor Piturca atat cat va putea, deoarece "echipa nationala este un interes national". "Nu m-am impacat cu Victor Piturca, dar nici nu am fost certati. Daca el vine si-mi intinde mana, nu am nici un motiv sa nu i-o dau", a declarat Ioan Becali, care a adaugat ca primul pas trebuie sa-l faca "cel mai mic" in aceasta situatie. In opinia impresarului, Ionel Danciulescu ar trebui desemnat fotbalistul anului.

Sportul - Dan Petrescu ramane in Regie

Dupa ce saptamana trecuta l-a anuntat pe presedintele Vasile Siman ca demisioneaza de la Sportul Studentesc, antrenorul Dan Petrescu s-a razgandit, pretentiile sale fiind onorate. "Siman s-a tinut de cuvant in tot ce mi-a promis. In ceea ce priveste vanzarea de jucatori, am inteles ca, pentru a rezista, trebuie sa o faci si pe asta. Numai ca am pus conditia sa nu vanda toata echipa, ci doar 2-3 fotbalisti, in cazul unor oferte foarte bune pentru club", a declarat "Bursucul". De asemenea, jucatorii isi vor incasa o parte a restantelor pana de Sarbatori.

Stranieri - Ianis Zicu nu mai are antrenor

Fostul dinamovist Ianis Zicu a ramas fara antrenor principal la actuala sa echipa, AC Parma, Silvio Baldini fiind demis in urma esecului suferit sambata, 0-2 in deplasarea de la Livorno. In acest moment, gruparea parmegiana, care se confrunta cu grave probleme financiare, se afla pe locul 15, retrogradabil, in Serie A. Mentionam ca AC Parma face parte din Grupa B a Cupei UEFA, alaturi de Steaua, iar joi va sustine un meci decisiv cu Besiktas Istanbul, Zicu urmand a se afla fata in fata cu Daniel Pancu.

Antrenori - Mihai Stoichita a refuzat Argesul

Aflat pe lista de prioritati a conducerii celor de la FC Arges, dupa plecarea lui Ion Moldovan, antrenorul Mihai Stoichita, in prezent liber de contract, a refuzat oferta gruparii din Trivale. "Intr-adevar, am pus niste conditii ce nu puteau fi garantate la Pitesti. Nu este adevarat ce s-a vehiculat in ultimele zile. Am oferte din Europa, Asia si, mai nou, din Extremul Orient. Oricum, cel tarziu la cateva zile dupa Revelion, voi pleca. Vreau sa ma apuc de munca", a declarat tehnicianul.
×
Subiecte în articol: sport