x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

09 Dec 2004   •   00:00

10 DECEMBRIE 2004

Mike Tyson a fost din nou arestat

Fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson a fost arestat de politia din Scottsdale, Arizona, ca urmare a unui incident petrecut, luna trecuta, la iesirea dintr-un bar de noapte, cand a sarit pe capota unei masini. Americanul va fi audiat peste zece zile, fiind eliberat dupa ce i s-a inmanat o citatie in prezenta avocatilor. Politia nu a mentionat daca Tyson si soferul au avut vreun conflict in incinta localului sau daca se cunosteau, dar cel de-al doilea, in varsta de 22 de ani, a solicitat daune in valoare de 1.400 de dolari.

Baschet - Dinamo, locul 1 in grupa FIBA

Echipa de baschet masculin Dinamo s-a calificat in sferturile de finala ale FIBA Europe Cup, dupa victoria cu scorul de 100-76, obtinuta in deplasare, in fata formatiei cipriote ENAD Ayios si infrangerea 113-114 in fata lui Apoel Nicosia. In urma acestor rezultate, bucurestenii s-au clasat pe locul 1 al grupei C. "Cand am vazut ca echipele cipriote au americani, slovaci, m-am temut. Faptul ca ne-am calificat de pe primul loc este o mare realizare pentru noi", a declarat presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu.

Volei - Petrom, eliminata din Top Teams

Echipa de volei masculin Petrom Ploiesti a fost eliminata din Top Teams Cup, dupa ce a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 3-0, de formatia VK Kladno, din Cehia, intr-un meci din grupa C a competitiei. Petrom mai are de jucat un singur meci in Top Teams Cup, cu echipa olandeza Ortec Rotterdam, pe 15 decembrie, la Ploiesti. In grupa D a competitiei, Deltacons Tulcea a pierdut, pe teren propriu, 1-3 in fata echipei Dukla Liberec (Cehia). Deltacons are nevoie de o victorie in ultima etapa, 15 decembrie, in deplasare, in fata formatia turce Ziraat Ankara, pentru a se califica.

Tenis - Razvan Sabau, in turul doi la Ischgl

Razvan Sabau s-a calificat in turul doi al turneului challenger de la Ischgl (Austria), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de euro. Sabau, cap de serie numarul 4, l-a invins, in runda inaugurala, cu 6-3, 6-4, pe italianul Massimo Dell’Acqua. De asemenea, Horia Tecau, care a venit din calificari, l-a invins, in runda inaugurala, cu 6-4, 6-4, pe austriacul Patrick Linke.

Vietnam - Un mort din cauza pariurilor

Un vietnamez a fost injunghiat mortal in timpul unui conflict referitor la un pariu legat de partida dintre reprezentativele statelor Vietnam si Singapore, scor 1-1, din cadrul turneului regional de fotbal Tiger Cup. Cao Tri Thien, in varsta de 38 de ani, a fost injunghiat de un prieten, care a fost arestat ulterior, si a decedat in timp ce era transportat la spital.

Sportul - Dan Petrescu a demisionat

In aceasta seara, Dan Petrescu a decis sa demisioneze de la carma tehnica a Sportului Studentesc. Fostul international a luat aceasta hotarare din cauza faptului ca patronul Vasile Siman nu a platit de 5 luni salariile fotbalistilor trupei din Regie si intentioneaza sa se desparta in aceasta iarna de cei mai buni jucatori, mijlocasul Tiberiu Balan si atacantul Gigel Bucur. Contactat aseara, boss-ul Sportului Studentesc a declarat ca nu a acceptat demisia inaintata de Dan Petrescu, cu care urmeaza sa poarte astazi o discutie decisiva. (Mihai Igirosanu)
×
Subiecte în articol: sport