x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

06 Dec 2004   •   00:00

7 DECEMBRIE 2004

Dan Alexa vrea sa se intoarca acasa

Fotbalistul formatiei Beijing Guan, Dan Alexa, a spus ca ar vrea sa revina la Dinamo, dupa terminarea actualei editii de campionat. "Ma simt bine in China, am inceput sa ma acomodez, dar nu cred ca ma voi simti vreodata ca la Dinamo. A fost dorinta mea sa ma intorc la Dinamo, dar mai am inca trei ani de contract cu echipa Beijing Guan. Sper ca din vara sa pot sa ma intorc", a spus Alexa. Fostul dinamovist a afirmat ca i s-a parut normal sa nu mai fie convocat la echipa nationala, dupa ce s-a transferat la echipa din Beijing. (Daniel Stan)

Rapid - Aliuta nu mai pleaca la PAOK

Impresarul Dumitru Tudor sustine ca transferul mijlocasului rapidist Marian Aliuta la gruparea greaca PAOK Salonic a cazut. "Transferul lui Aliuta la PAOK este ca si picat. Jucatorul s-a inteles cu oficialii eleni, dar nu este inca hotarat ce vrea sa faca in viitor, el spune ca ar pleca in Rusia, ca sunt mai multi bani. Il intereseaza mai mult banii decat viata lui. Din cauza nehotararii lui, transferul la PAOK nu se va mai realiza in proportie de 90%", a spus Tudor. Impresarul a afirmat ca FC Rapid i-ar fi dat drumul jucatorului. "Aliuta nu stie ce vrea. I-am anuntat pe greci ca totul a cazut, iar ei vor aduce astazi un egiptean in loc", a comentat Dumitru Tudor.

Dinamo - Vizer va fi vicepresedinte

Oficialii gruparii din Stefan cel Mare au inceput deja campania de transferari. Surse din cadrul clubului Dinamo sustin ca fundasul lui FC National, Flavius Moldovan, a ajuns deja la un acord cu echipa pregatita de Ioan Andone, internationalul urmand sa devina "caine" dupa 1 ianuarie 2005. In sedinta Consiliului Director care va avea loc maine seara se va oficializa numirea in functia de vicepresedinte a omului de afaceri bihorean Marius Vizer, care mai ocupa si functia de presedinte al divizionarei B Liberty Salonta.

FC Arges - Rednic se decide dupa Sarbatori

Dupa demisia lui Ion Moldovan, presedintele Viorel Ilinca nu a gasit inca un antrenor care sa se ocupe de pregatirea tehnica a formatiei din Trivale. Primul ofertat este Mircea Rednic, ultima oara la Universitatea Craiova, dar acesta mai are in prezent oferte din Elvetia, Belgia si Qatar. "Puriul" i-a anuntat pe pitesteni ca le va oferi un raspuns abia dupa 1 ianuarie 2005. Pe lista posibililor succesori ai lui Ion Moldovan mai figureaza Mihai Stoichita si Marius Lacatus. (Andrei Nicolescu)

Stranieri - Adi Ilie, apreciat la FC Zürich

Directorul sportiv al clubului FC Zürich, Fredy Bickel, considera ca jucatorul Adrian Ilie este unul dintre cei mai buni atacanti care au evoluat vreodata la formatia elvetiana. "Ghinionul lui Ilie este ca nu a fost prima optiune de transfer pentru FC Zurich. Cu toate acestea, Ilie este unul dintre cei mai buni atacanti care au jucat vreodata la Zurich, doar ca i s-a dat prea rar ocazia sa arate ce poate face", a afirmat Bickel.
×
Subiecte în articol: sport