x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

05 Dec 2004   •   00:00

6 DECEMBRIE 2004

Pavel a prins finala in Mauritius

Cel mai bine clasat tenisman roman, Andrei Pavel, s-a calificat sambata in finala turneului challenger din Insulele Mauritius, dotat cu premii totale in valoare de 125.000 de dolari. In ultimul act, adversarul romanului urma sa fie Hyunk-Taik Lee (Coreea de Sud). Pavel, care este principalul favorit al turneului ce se desfasoara pe ciment, s-a impus sambata, in semifinale, in fata austriacului Stefan Koubek, cap de serie numarul 3. Finala turneului urma sa aiba loc ieri dupa-amiaza, dupa inchiderea acestei editii. (Dragos Stoica)

Divizia B - Bataie intre coechipieri

Sambata, dupa disputarea restantei ACU Arad - Tricotaje Ineu, scor 2-2 (0-1), jucatorii echipei oaspete s-au luat la bataie intre ei in vestiar. Conform unor martori, motivul scandalului l-ar fi reprezentat faptul ca partida s-a incheiat la egalitate in loc sa consfinteasca victoria gazdelor, asa cum s-ar fi stabilit initial. "Jucatorii au fost suparati ca n-am castigat", a zis antrenorul Roland Nagy. In alt meci restant, International Pitesti s-a impus cu 3-2 (1-1) in fata formatiei Inter Gaz Bucuresti.

Judo - Vizer, reales presedintele UEJ

Omul de afaceri Marius Vizer a fost reales vineri, la Budapesta, in functia de presedinte al Uniunii Europene de Judo, acesta primind astfel un nou mandat de patru ani. "Voi dinamiza judo-ul asa cum am facut-o si pana acum", a spus Vizer. De asemenea, Congresul UEJ l-a numit in postul de director sportiv pe fostul judoka Florin Daniel Lascau, in timp ce Federatia Romana de Judo a primit o diploma pentru cea mai buna organizare a unei competitii in anul 2004, fiind vorba de Campionatele Europene de seniori.

×
Subiecte în articol: sport