x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

03 Dec 2004   •   00:00

4 DECEMBRIE 2004

Piturca este preferatul antrenorilor din A

Prezenti ieri la sediul FRF pentru consfatuirea antrenorilor, tehnicienii echipelor din Divizia A au primit chestionare in care trebuia sa voteze numele viitorului selectioner al nationalei. "In cursa au ramas Bölöni si Piturca. Bölöni nu a spus nu, iar Piturca a spus ca ar vrea sa fie selectioner", a anuntat presedintele FRF, Mircea Sandu. Dintre cei 10 antrenori participanti la consfatuire, 4 l-au votat pe Piturca, 3 l-au ales pe Bölöni, in timp ce 3 s-au abtinut. La intrunire nu au avut reprezentanti Otelul, "U" Craiova, Sportul, Farul, Poli AEK si Apulum.

FC Arges - Moldovan, alungat de suporteri

Fostul tehnician al lui FC Arges, Ion Moldovan, a declarat ieri ca a decis sa renunte la conducerea tehnica a pitestenilor din cauza presiunii exercitate de suporteri. "Stresul la care am fost supus din partea suporterilor se rasfrangea si asupra jucatorilor. Obiectivul meu, care era calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, a fost indeplinit, asa ca nu ma simt vinovat. Situatia din campionat nu mi se poate imputa numai mie, pentru ca am avut destule meciuri in care am fost dezavantati de arbitri", s-a justificat Comisarul.

Ianis Zicu - Va fi detinut in coproprietate

Cluburile FC Parma si Internazionale Milano l-ar putea detine in coproprietate pe mijlocasul roman Ianis Zicu, asa cum este si situatia fundasului Alessandro Potenza. Antrenorul milanezilor, Roberto Mancini, a declarat ca doreste sa-l transfere, la inceputul sezonului viitor, pe mijlocasul Marco Marchionni de la Parma. Astfel, conducatorii de la Internazionale sunt dispusi sa plateasca noua milioane de euro, plus cedarea a jumatate din drepturile asupra lui Ianis Zicu si a lui Alessandro Potenza.

"Poli" Iasi - Jucatorii si-au luat banii

Presedintele lui "Poli" Iasi, Marius Stan, a declarat ca toti jucatorii formatiei antrenate de Ionut Popa si-au primit ieri restantele financiare, imediat dupa efectuarea ultimului antrenament din acest an. "Si-au facut treaba si mi se pare normal ca acum, inainte de a intra in vacanta, sa ne achitam toate datoriile fata de ei", a spus Stan. Fotbalistii ieseni au mers ieri-dimineata la o biserica din apropierea stadionului, unde s-au rugat sa evite retrogradarea la finalul acestui campionat.

Baschet - Victorie tardiva pentru Livas

Echipa feminina de baschet Livas Targoviste s-a impus, joi seara, cu scorul de 76-67 (20-15), in meciul contra formatiei bulgare JBK Levski Spartak Sofia, contand pentru Grupa C a Conferintei de Sud din cadrul FIBA Europe Cup. Pentru campioana Romaniei au inscris Howe (29 de puncte), Stoenescu (11), Dragus (10), Cutas (9), Ciocan (7), Istratescu si Yaroska (cate 5). Livas a jucat cel de-al patrulea meci din grupa, clasandu-se la final pe ultimul loc.

Handbal - Prime mari pentru dinamovisti

Presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, a anuntat ieri ca handbalistii au o prima de 10.000 de euro, daca vor elimina formatia suedeza IFK Skovde HK si se vor califica in sferturile de finala ale Cupei EHF. "Am avut ghinion la tragerea la sorti. Suedezii au o echipa foarte puternica, cu un plus de omogenitate, de aceea cred ca sunt favoriti la calificare. Noi ne pastram totusi 45 la suta sanse de a merge in sferturi", a spus Popescu. Primul meci se va juca astazi, de la ora 19:00, la Buzau.
×
Subiecte în articol: sport