x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

02 Dec 2004   •   00:00

3 DECEMBRIE 2004

Turcia - Trabzonspor il vrea pe Mitu

Mijlocasul formatiei belgiene Lierse, Marius Mitu, ar putea fi transferat, in aceasta iarna, la Trabzonspor. Impresarul fotbalistului roman a fost prezent la Istanbul cu ocazia meciului Besiktas - Standard Liege, din grupele Cupei UEFA, dupa care s-a deplasat la Trabzon, unde a avut o intrevedere cu conducerea acestui club. "Mai mult ca sigur, va fi incheiat un acord in privinta unui transfer al lui Mitu in pauza competitionala din aceasta iarna", scrie Fotomac. In Romania, Marius Mitu a evoluat pentru Dinamo, Rocar si "U" Craiova.

Atletism - Lidia Simon revine

Aflata in pregatiri in SUA, atleta Lidia Simon a decis sa participe la primul maraton dupa JO de la Atena, unde a fost nevoita sa abandoneze. Simon va lua startul la maratonul de la Miami, programat la 30 ianuarie, care are si un caracter caritabil. Organizatorii au anuntat ca s-au inregistrat aproximativ 5.000 de inscrieri pentru competitia respectiva, al carei premiu este de 52.000 de dolari. Lidia Simon a parasit Romania la inceputul lunii noiembrie, dupa ce timp de sase saptamani a fost supusa unor teste medicale din cauza unei rupturi musculare.

Volei - Deltacons, invinsa categoric

Echipa masculina de volei Deltacons Tulcea a pierdut miercuri seara, in deplasare, cu scorul de 0-3 (17-25, 23-25, 16-25), in fata formatiei spaniole Arona Tenerife, intr-un meci contand pentru etapa a patra a grupei D a Top Teams Cup. In clasamentul grupei D, toate cele patru formatii (Dukla Liberec, Ziraat Bankasi Ankara, Arona Tenerife si Deltacons Tulcea) au cate sase puncte, fiecare inregistrand cate doua victorii si doua infrangeri. Echipele clasate pe primele doua locuri se califica in faza urmatoare a competitiei. Deltacons Tulcea va disputa urmatorul meci la data de 8 decembrie, pe teren propriu, contra formatiei Dukla Liberec (Cehia).

NBA - Incidente

Trei jucatori ai echipei Indiana Pacers (Ron Artest, Stephen Jackson si Jermaine O’Neal), implicati in incidentele violente ce au avut loc la 19 noiembrie, la meciul cu Detroit Pistons, risca sa fie acuzati de acte de violenta. Un fault comis cu 45 de secunde inaintea terminarii meciului respectiv a generat o adevarata bataie intre jucatorii ambelor formatii, fiind apoi implicati si cativa spectatori.
×
Subiecte în articol: sport