x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport SPORT/Stirile zilei

SPORT/Stirile zilei

01 Dec 2004   •   00:00

2 DECEMBRIE 2004

Antrenorii au maine sedinta

Maine, la Casa Fotbalului va avea loc consfatuirea antrenorilor din Divizia A, intrunire solicitata, initial, de fostul selectioner Anghel Iordanescu inaintea meciului din Armenia. Tema consfatuirii, programata sa inceapa la ora 11:00, va fi: "Activitatea medico-sportiva la cluburi in relatia antrenor-medic-jucator". Printre cei care vor sustine prelegeri in fata tehnicienilor invitati se vor afla directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu si presedintele CCA, Ion Craciunescu, dar si doi ziaristi. (Mihai Igirosanu)

Tenis de masa - Bronz la CM de juniori

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a castigat medalia de bronz la Campionatul Mondial de juniori de la Kobe, dupa ce a invins cu 3-2 in finala mica formatia Coreei de Sud. Victoriile echipei noastre au fost aduse de Daniela Dodean (de doua ori) si Elizabeta Samara. Junioarele romance concureaza si in probele de simplu, dublu si dublu mixt.

Sahtior Donetk - Cu Barcelona, in Ucraina

UEFA a respins cererea clubului FC Barcelona privind schimbarea locului de desfasurare a meciului din Liga Campionilor cu formatia Sahtior Donetk. Conducerea clubului catalan propusese modificarea locului de desfasurare a meciului cu echipa pregatita de Mircea Lucescu din cauza situatiei politice din Ucraina. UEFA a anuntat ca meciul se va desfasura pe 7 decembrie, la Donetk.

Handbal - EHF - Dinamovistii cred in calificare

Antrenorul formatiei de handbal masculin Dinamo, Constantin Stefan, este de parere ca echipa sa are 50% sanse sa elimine gruparea suedeza IFK Skovde HK si sa se califice in sferturile de finala ale cupei EHF. "Suedezii sunt foarte puternici, marcheaza multe goluri si sunt redutabili pe teren propriu. Mi-as fi dorit alt adversar sau macar sa jucam primul meci in deplasare", a afirmat Stefan. Meciul se va disputa, sambata, de la ora 19:00, la Buzau.

Tenis - Hanescu, in turul doi

Tenismanul Victor Hanescu, cap de serie numarul 6, s-a calificat in turul doi al turneului din Mauritius, dotat cu premii in valoare totala de 125.000 de dolari. In runda inaugurala, Hanescu l-a invins cu scorul de 6-0, 6-2 pe francezul Nicolas Tholozan, jucator venit din calificari, si va juca, in faza urmatoare a competitiei, cu cehul Michal Tabara. De asemenea, Gabriel Moraru s-a calificat in turul doi al turneului challenger de la Aracaju (Brazilia), dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-0, 6-3, pe argentinianul Diego Veronelli.
×
Subiecte în articol: sport